Η Αθηνά Γαλλή, μέτοχος της εταιρείας «Γαλλής Φωτιστικά» και υποψήφια στο τμήμα Μεταποιητικού του ΕΒΕΑ, φέρνει τη δική της εμπειρία και όραμα για το μέλλον της ελληνικής βιομηχανίας φωτισμού και ευρύτερα του μεταποιητικού τομέα.

Ως επιχειρηματίας στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής αρχιτεκτονικών φωτιστικών, εστιάζει στις ανάγκες για αναβάθμιση των υποδομών, ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και διεθνοποίηση των ελληνικών επιχειρήσεων.

Οι προτεραιότητές της για τον τομέα της Μεταποίησης:

  1. Τεχνολογική Καινοτομία και Αναβάθμιση: «Η ενσωμάτωση σύγχρονων τεχνολογιών, όπως ο ψηφιακός σχεδιασμός, και οι πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης είναι απαραίτητες για να ανταγωνιστούμε διεθνώς. Στόχος μου είναι να προωθήσω την υιοθέτηση Industry 4.0 λύσεων από περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις για την αύξηση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητάς τους».
  2. Ενεργειακή Αποδοτικότητα και Βιωσιμότητα: «Ο φωτισμός είναι ένας από τους τομείς με τη μεγαλύτερη επίδραση στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων και της βιομηχανίας. Θα εργαστώ για την υποστήριξη πρωτοβουλιών που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν βιώσιμες λύσεις φωτισμού και να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα».
  3. Εξωστρέφεια και Διεθνείς Αγορές: «Η εξαγωγική ανάπτυξη είναι ζωτικής σημασίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας. Θα στηρίξω την προώθηση ελληνικών προϊόντων σε νέες αγορές, ειδικά στον τομέα του εξειδικευμένου φωτισμού, που έχει μεγάλο δυναμικό για διεθνή αναγνώριση».

Η Αθηνά Γαλλή, με τις ιδέες και τις προτάσεις της, στοχεύει να προσφέρει μια φρέσκια προοπτική στην ελληνική μεταποίηση, προωθώντας την ανάπτυξη μέσω της καινοτομίας, της βιωσιμότητας και της εξωστρέφειας.