Ο μικρός γιος του διάσημου κυνηγού κροκοδείλων Steve Irwin, που είχε γίνει γνωστός με το παρατσούκλι «Κροκοδειλάκιας» πλησίασε αρκετά έναν τεράστιο κροκόδειλο στο ζωολογικό κήπο της Αυστραλίας για να τον ταΐσει.

Ο δεκάχρονος Bob έχει συνηθίσει να βρίσκεται κοντά στα ερπετά, αφού ο ζωολογικός κήπος ανήκει στην οικογένεια, αλλά ποτέ δεν είχε πλησιάσει τόσο κοντά έναν κροκόδειλο, κάτι που σχολίασαν και οι επισκέπτες.

Το τεράστιο ερπετό έδειχνε ανυπόμονο για το φαγητό του και κινήθηκε επιθετικά προς το παιδί, το οποίο την τελευταία στιγμή ο εκπαιδευτής κροκοδείλων του ζωολογικού κήπου, Wes Mannion, τράβηξε έξω από τον επικίνδυνο χώρο. Την ίδια ώρα ο ζωολογικός κήπος ήταν γεμάτος κόσμο, αφού είναι η ώρα του σόου που περιλαμβάνει το τάισμα των κροκόδειλων.

Θεατές δήλωσαν αργότερα στην εφημερίδα Daily Mail της Αυστραλίας, ότι η σκηνή με το αγόρι να προσπαθεί να δώσει τροφή στο ερπετό, ήταν πολύ επικίνδυνη, καθώς ο κροκόδειλος δεν έβλεπε καλά την τροφή και έδειχνε να χάνει την υπομονή του και να θέλει οπωσδήποτε να την αρπάξει!

Ο δεκάχρονος έπαιξε αργότερα με έναν μικρό κροκόδειλο, τον οποίο προκάλεσε να βγει από την πισίνα του και να «χορέψουν» μαζί!

Ο «Κροκοδειλάκιας» είχε επικριθεί στο παρελθόν, επειδή όταν ο γιος του ήταν ακόμα μωρό, τον κρατούσε στην αγκαλιά του και έδινε φαγητό στα επικίνδυνα ερπετά. Ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του το 2006, όταν πέθανε από τσίμπημα σαλαχιού.