Ένας συνηθισμένος παιδικός φόβος είναι τα διάφορα τέρατα που η φαντασία θέλει να κρύβονται κάτω από το κρεβάτι. Και όμως στον Guy Whittall αυτό ακριβώς συνέβη, καθώς όπως διαπίστωσε είχε περάσει ένα βράδυ με έναν κροκόδειλο κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι του!

Το μήκους 2,5 μέτρων ερπετό είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι του άντρα στη Ζιμπάμπουε και να μείνει κρυμμένο για περισσότερες από 8 ώρες, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Whittall δεν αντιλήφθηκε τίποτα ακόμη και όταν ξύπνησε και σηκώθηκε, πατώντας λίγα εκατοστά μπροστά από το κεφάλι του ερπετού! Μόνο όταν την ώρα που έπαιρνε το πρωινό του και άκουσε την κραυγή της οικιακής βοηθού, κατάλαβε τι είχε συμβεί.

«Το πιο ανησυχητικό σημείο ολόκληρου του επεισοδίου είναι όταν καθόμουν στην άκρη του κρεβατιού το πρωί, ξυπόλητος και λίγα εκατοστά από τον κροκόδειλο», εξομολογείται ο άντρας.

«Οι κροκόδειλοι είναι εξαιρετικοί στο να κρύβονται, γι‘ αυτό επιβίωσαν στη Γη για τόσο καιρό και είναι οι απόλυτοι κυνηγοί στο νερό», λέει αστειευόμενος.

Όσο για την προέλευση του κροκόδειλου, ο Whittall πιστεύει ότι ήρθε από τον ποταμό Turgwe River που απέχει λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι.

Προκειμένου να απομακρύνει το ερπετό, αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια μερικών γνωστών του, οι οποίοι τελικά το απελευθέρωσαν στο νερό.