Μία αρκούδα… κλέφτρα «συνέλαβε» η κάμερα ασφαλείας έξω από εστιατόριο στο Κολοράντο των ΗΠΑ. Η αρκούδα φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα να φεύγει με έναν… σκουπιδοτενεκέ! Δεν ήταν η πρώτη φορά που εκανε την εμφάνισή της στο εστιατόριο Edelweiss στο Colorado Springs, αναφέρει το Sky News.

Αλλά αυτή τη φορά, κατά την πρωινή της «επίσκεψη» στο πίσω μέρος του εστιατορίου η αρκούδα εθεάθη να… σέρνει έναν σκουπιδοτενεκέ για περίπου 15 μέτρα, να ανοίγει το καπάκι και να αναζητεί το φαγητό που είχε πεταχτεί εκεί το προηγούμενο βράδυ.

Το προσωπικό του εστιατορίου είχε ήδη δεχθεί προειδοποιήσεις να βγάζει με πολλή προσοχή τα σκουπίδια…

«Υπάρχει φρέσκο, καλό φαγητό που τραβά την αρκούδα», δήλωσε ο διευθυντής του εστιατορίου. «Προσπερνά τον κάδο της ανακύκλωσης και πάει κατευθείαν για το φαγητό», πρόσθεσε.

Φαίνεται πως το γεύμα ήταν ευχάριστο στον ουρανίσκο της αρκούδας διότι επέστρεψε και… την επόμενη μέρα. 

Η διεύθυνση του εστιατορίου αναζητεί ένα τρόπο να σταματήσει τις επισκέψεις της αρκούδας και εξετάζει το ενδεχόμενο να δέσει τους κάδους με αλυσίδες. 

«Το καλύτερο σενάριο είναι να ασφαλίσουν τον κάδο ώστε η αρκούδα να μην ξαναέρχεται», δήλωσε ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών άγριας ζωής του Κολοράντο.

«Δημιουργείται μία πολύ επικίνδυνη κατάσταση, ειδικά για την αρκούδα», πρόσθεσε. «Ποτε΄τέτοια περιστατικά δεν έχουν καλό τέλος για τις αρκούδες».

Δείτε το βίντεο