Άτυχη στάθηκε η 18χρονη Bruni Gobbi από τη Βραζιλία που δέχθηκε επίθεση από καρχαρία την ώρα που οι ναυαγοσώστες την πλησίαζαν για να τη βοηθήσουν, καθώς πνιγόταν.

Η άτυχη Βραζιλιάνα μαζί με την ξαδέλφη της κολυμπούσαν στην παραλία Boa Viagem της βραζιλιάνικης πόλης Recife, όπως μεταδίδει το CNN

Τα δύο κορίτσια άρχισαν να δυσκολεύονται στο κολύμπι και να αγωνίζονται για να σταθούν έξω από το νερό. Οι ναυαγοσώστες της παραλίας έσπευσαν άμεσα για να τις βοηθήσουν αλλά εξίσου άμεσα έσπευσε και ένας καρχαρίας που επιτέθηκε στη 18χρονη, δαγκώνοντας το αριστερό πόδι της.

Οι ναυαγοσώστες την έβγαλαν στην ακτή και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλά λίγες ώρες αργότερα το κορίτσι εξέπνευσε, σύμφωνα με το Globo TV.

«Οι διασώστες ήρθαν μέσα σε πέντε λεπτά αλλά εμάς μας φάνηκε σαν να είχαν περάσει πέντε χρόνια», δήλωσε η ξαδέλφη της Bruni, Daniele, που στάθηκε πιο τυχερή.

Η Bruna Gobbi είναι η πρώτη γυναίκα που χάνει τη ζωή της από επίθεση καρχαρία στην πολιτεία Pernambuco της Βραζιλίας από το 1992 που διατηρούνται τα περιστατικά άρχισαν να καταγράφονται.

«Ξέραμε πως υπήρχε κίνδυνος επίθεσης από καρχαρία αλλά δεν πιστεύαμε πως μπορεί να συμβεί στα ρηχά, μόνο στα βαθιά», πρόσθεσε η Daniele.

Από το 1992 έως σήμερα έχουν σημειωθεί 57 επιθέσεις καρχαριών στα ανοιχτά των ακτών της Recife, με το 40% να καταγράφεται στη συγκεκριμένη παραλία.

Η επίθεση καταγράφηκε και σε βίντεο από κάμερα στην παραλία. Στο βίντεο φαίνεται η 18χρονη και, την ώρα που την πλησιάζουν οι ναυαγοσώστες, το νερό γύρω της βάφεται κόκκινο.

Δείτε το βίντεο