Η Silcio συμμετέχει στην 4η Διεθνή Έκθεση Ανανεώσιμων και Συμβατικών Πηγών Εξοικονόμησης Ενέργειας, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος «Energytech», που θα πραγματοποιηθεί από 16-19 Φεβρουαρίου 2012, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης HELEXPO.

Η Energytech, αποτελεί τη μοναδική έκθεση ενεργειακού κλάδου στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας και το γεγονός ότι διοργανώνεται παράλληλα με την 29η Infacoma, την κορυφαία Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών και Δόμησης, εξασφαλίζει αυξημένη επισκεψιμότητα από το εσωτερικό της χώρας και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στο περίπτερο της Silcio, θα παρουσιαστούν τα ελληνικά φωτοβολταϊκά πλαίσια, που έχουν ήδη μεγάλη διείσδυση στην αναπτυσσόμενη αγορά των φωτοβολταϊκών έργων σε οικιακές στέγες.

Τα φωτοβολταϊκά κύτταρα και πλαίσια της Silcio φέρουν διεθνείς πιστοποιήσεις και έχουν αναγνωριστεί για την υψηλή ποιότητα εξασφαλίζοντας το μέγιστο βαθμό απόδοσης και κατά συνέπεια το μέγιστο οικονομικό όφελος για τους τελικούς πελάτες και επενδυτές.

Η Silcio, μέσω του πανελλαδικού δικτύου αξιόπιστων συνεργατών και εγκαταστάσεων που έχει αναπτύξει, κατέχει ήδη σημαντικό μερίδιο στην αγορά των οικιακών στεγών καθώς και των φωτοβολταϊκών πάρκων.

Τα φωτοβολταϊκά προϊόντα της Silcio εξάγονται ήδη σε χώρες όπως η Ιταλία, η Τουρκία, η Ισπανία και η Γερμανία

Τα φωτοβολταϊκά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας της Silcio παρουσιάζονται στην αίθουσα 5 στο περίπτερο 11.