Η παράσταση που συγκλόνισε το κοινό της Επιδαύρου, η Ιφιγένεια εν Αυλίδι του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Τιμοφέι Κουλιάμπιν, έρχεται για δύο μοναδικές παραστάσεις στο Ηρώδειο, στις 09 & 10 Σεπτεμβρίου.

Η δυναμική σκηνοθετική ματιά, η επιβλητική παρουσίαση του σύγχρονου κόσμου αλλά και το έντονο αντιπολεμικό μήνυμα του έργου συγκίνησαν τους θεατές ενώ οι συναρπαστικές ερμηνείες των εκλεκτών ηθοποιών αποθεώθηκαν από κοινό και κριτικούς!

Οι Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρία Ναυπλιώτου, Νικόλας Παπαγιάννης, Δημήτρης Παπανικολάου, Θάνος Τοκάκης και Νίκος Ψαρράς σε ένα σπουδαίο θεατρικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε!

Σκληρότητα και τρυφερότητα, πατρίδα και οικογένεια, αλήθεια και ψέμα είναι μερικά μόνο από τα αδυσώπητα διλήμματα που βασανίζουν τους ήρωες της παράστασης. Άραγε τι μαθήματα μας έχει διδάξει η παγκόσμια ιστορία;

«Ο πόλεμος είναι ικανός να καταστρέψει κάθε ανθρώπινη αξία», υποστηρίζει ο Τιμοφέι Κουλιάμπιν. «Για αυτό χρειάζεται να πάμε πίσω, σε ένα κείμενο το οποίο γράφτηκε χιλιάδες χρόνια πριν και αφορά τον πόλεμο και τα ηθικά διλήμματα, γιατί δεν έχουμε μάθει ακόμα το μάθημά μας».

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
09 & 10 Σεπτεμβρίου 2024 στις 21:00
Αγορά εισιτηρίων: aefestival.gr, more.com