Μία βόλτα στο Ψυχικό είναι αρκετή για να πραγματοποιήσουμε ένα ταξίδι μέχρι την Ιταλία. Σε αυτό θα μας βοηθήσει το Parlo, ένα εστιατόριο που τιμά την ιταλική κουζίνα και ξεχωρίζει για το ιταλικό του ταμπεραμέντο. Με μια σύγχρονη ματιά και μοντέρνες παρεμβάσεις – πινελιές στις κλασικές συνταγές της ιταλικής κουζίνας, μας προσκαλεί στον προσεγμένης αισθητικής βιομηχανικό χώρο, με το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του, να πειραματιστούμε και να δοκιμάσουμε εμπνευσμένα πιάτα που κάνουν τη διαφορά. Πρωταγωνιστές του καταλόγου, δεν θα μπορούσαν παρά να είναι οι αγαπημένες συνήθειες των Ιταλών, pizza και pasta δηλαδή, οι οποίες ωστόσο συμπληρώνονται από γευστικά antipasti, δροσερές σαλάτες, ριζότο και κάποια κυρίως πιάτα. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουμε τα τσιπς πατάτας με τρουφέλαιο και παρμεζάνα, τη σαλάτα με προσούτο Πάρμας, βινεγκρέτ σύκου, γκοργκονζόλα και αχλάδι, τα μαύρα λιγκουίνι με φρέσκο σολομό και σαφράν και τα φρέσκα νιόκι με γλυκοκολοκύθα, salsiccia (ιταλικό λουκάνικο) και τυρί taleggio. Από τις πίτσες η Manhattan (με τσορίθο, τυρί caprino, ρόκα και καραμελωμένα κρεμμύδια), η Mobster Mama (με ναπολιτάνικο πεπερόνι, τυρί taleggio, φρέσκα αυγά και λάδι τρούφας), η Re-Speck-T (με καραμελωμένα κρεμμυδάκια, σπεκ, μοτσαρέλα, μαρμελάδα σύκο και τυρί ταλέτζιο) καθώς και η The Steak Pizza (με μοσχαρίσια φιλετάκια black angus, ρόκα, παρμεζάνα και τρουφέλαιο) ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη. Tο μυλοκόπι και η ταλιάτα black angus με σοταρισμένες baby πατάτες απευθύνονται στους κλασικούς λάτρεις του ψαριού και του κρέατος αντίστοιχα. Το δείπνο κλείνει ιδανικά με πικάντικη τάρτα σοκολάτας με ροδοπίπερο Μαδαγασκάρης, κρέμα σοκολάτας και πραλίνα φουντουκιού. Tip: Διαθέτει ενημερωμένη wine list με επιλεγμένες ετικέτες, ποιοτικό house wine καθώς και περίπου 15 επιλογές σε παγωμένη μπύρα, από διάφορες περιοχές του κόσμου.
Info
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη- Σάββατο: 18.00- 00.00, Κυριακή 13.00- 18.00 Τιμή: Από 18-22 ευρώ/άτομο (με ποτήρι κρασί) Αδριανείου 25Α & Βεάκη, Νέο Ψυχικό Τηλ. 213 0365719