Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος της «Παρέας στην Άμμο», του αγαπημένου μουσικού project του Sfera 102,2, σημειώνοντας και φέτος από την πρώτη στιγμή χιλιάδες προβολές.

Oι ακροατές μας είχαν για ακόμα ένα καλοκαίρι την δυνατότητα να συναντήσουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και να τους απολαύσουν σε exclusive μουσικές παραστάσεις σ ’ένα μαγικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα.

Πρώτο στην παρέα του Sfera 102.2 υποδεχθήκαμε τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά, που δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Επόμενος καλεσμένος μας ήταν ο πιο πετυχημένος τραγουδιστής της γενιάς του, ο Πέτρος Ιακωβίδης που μας ξεσήκωσε με τα τραγούδια του.

Στη συνέχεια τη σειρά πήραν οι εκρηκτικοί Μιχάλης Kουινέλης Stavento & Ήβη Αδάμου, που μας διασκέδασαν με τις μεγάλες τους επιτυχίες, ενώ το grand finale δόθηκε με το viral φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας, την Αναστασία.

Η νεαρή τραγουδίστρια, που καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις με κάθε της τραγούδι, μάγεψε με τη φωνή, την ανεβαστική διάθεση και τις ξεσηκωτικές επιτυχίες της:

«Αμαρτίες», «Λίγο, λίγο», «Φλόγα», «Είσαι μία θεά», «Μυστικό», «Αν είσαι ένα αστέρι»,

«Ακρόπολη» και φυσικά το ολοκαίνουριο τραγούδι «Σημάδι» είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που θα απολαύσουμε στο τελευταίο επεισόδιο της «Παρέας στην Άμμο».

Παρουσιάζει ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος.

Συντονιστείτε στον Sfera 102.2 ή μπείτε στο επίσημο κανάλι του Sfera στο Youtube @SferaRadio για να απολαύσετε την Αναστασία σε μία μοναδική εμφάνιση.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο με την Αναστασία.

Και φέτος το καλοκαίρι… «Όλα είναι μουσική» & η παρέα είναι Sfera!