Η Άννα Βίσση μετά τις δύο περσινές sold out συναυλίες της στο Ηρώδειο, όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη 50χρονη καριέρα της, φέτος ετοιμάζεται να ζήσει ακόμα μία σημαντική στιγμή. Θα τραγουδήσει για πρώτη φορά στο Καλλιμάρμαρο!

Η τραγουδίστρια ανοίγει ακόμα πιο πολύ τη μουσική αγκαλιά της για το πιστό της κοινό και πρόκειται να εμφανισθεί για πρώτη φορά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, σε μια μεγάλη συναυλία που αναμένεται να αφήσει εποχή…

Η Άννα Βίσση θα εμφανιστεί στο εμβληματικό και παγκοσμίου φήμης Καλλιμάρμαρο, το στάδιο – σύμβολο του αθλητισμού και του πολιτισμού και θα γιορτάσει με ακόμα περισσότερο κόσμο μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, καθώς και την κορύφωση της φετινής περιοδείας της που έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες θεατές σε κάθε σταθμό της.

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο, μεταφέρονται οι δύο συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί για τις 17 & 18 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί γι’ αυτές τις δύο συναυλίες ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία και τοποθεσία.

Πληροφορίες

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Ώρα έναρξης: 20.30
Οι πόρτες ανοίγουν: 18.00

Τιμές εισιτηρίων
20€ γενική είσοδος (κερκίδες)
30€ golden standing arena
80€ κερκίδες VIP
Προπώληση: ticketservices.gr