Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο αδιαφιλονίκητος «αιώνιος έφηβος» της ελληνικής ροκ σκηνής, ανέβηκε στη σκηνή της πλατείας Νερού και ξεσήκωσε το πλήθος, σε μία μοναδική συναυλία το Σάββατο 29 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Release Athens Festival.

Από τις πλέον αναγνωρίσιμες προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μετράει περισσότερα από 50 χρόνια σταθερής παρουσίας στη δισκογραφία. Πρόκειται για έναν αγαπημένο καλλιτέχνη που έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές, κάθε ηλικίας και από κάθε φάσμα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Βρεθήκαμε και εμείς ανάμεσα στους εκατοντάδες τυχερούς φαν που είχαν την ευκαιρία να θαυμάζουν από κοντά τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Όταν πήγαμε στην πλατεία Νερού και ανεβήκαμε στο VIP μπαλκόνι του opaponline.gr για να δούμε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου από ψηλά, θέλαμε να σταματήσουμε τον χρόνο.

Πάντως η αναμονή πριν την εμφάνιση του αγαπημένου μας ροκά,  πέρασε πολύ ευχάριστα, αφού κατεβάσαμε το Opaponline App, όπου βρήκαμε μια τεράστια ποικιλία με δωρεάν παιχνίδια, με τα οποία μάλιστα συγκεντρώσαμε πόντους, διεκδικώντας συναρπαστικά δώρα.

Η εμπειρία ήταν εκπληκτική, προσφέροντας μια πανοραμική θέα του χώρου και έναν ήχο κρυστάλλινο. Κάθε του νότα, κάθε του λέξη, έφερναν ένα κύμα συναισθημάτων και αναμνήσεων. Το κοινό, που είχε κατακλύσει τον χώρο, τον υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες και τραγούδησε μαζί του από το πρώτο ως το τελευταίο τραγούδι.

Ο Βασίλης, με την αστείρευτη ενέργειά του, τραγούδησε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, από το “Βράδυ Σαββάτου” και το “Πριν το τέλος” μέχρι το “Χαιρετίσματα στην Εξουσία“. Κάθε τραγούδι συνοδευόταν από δυνατά χειροκροτήματα και φωνές ενθουσιασμού. Οι χιλιάδες φανς τραγουδούσαν μαζί του, δημιουργώντας μια αίσθηση κοινότητας και σύνδεσης που μόνο η ζωντανή μουσική μπορεί να προσφέρει.

Η συναυλία ήταν μια αληθινή γιορτή της ελληνικής ροκ μουσικής. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με την αυθεντικότητά του και την απίστευτη σκηνική του παρουσία, μας χάρισε μια βραδιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές μας. Η αγάπη του κόσμου και η δύναμη της μουσικής ενώθηκαν σε ένα ανεπανάληπτο σκηνικό, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά γιατί ο Βασίλης είναι ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της χώρας μας.

Αν δεν έχεις κλείσει ακόμα το εισιτήριό σου για τις συναυλίες που έρχονται, έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη! Το opaponline.gr, που φιλοξενεί όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ, σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις live το Release Athens Festival, διεκδικώντας εντελώς δωρεάν διπλά εισιτήρια για τις επόμενες συναυλίες!

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να μάθουν περισσότερα με ένα κλικ εδώ.