Η συνταγή είναι γνωστή κι αυτό το teen movie μοιάζει πολύ γνώριμο, μόνο που είναι εξαιρετικά καλοφτιαγμένο κι έχει μια ταλαντούχα πιτσιρίκα πρωταγωνίστρια.

Τη Σαμπρίνα Κάρπεντερ τη γνωρίζουν οι περισσότεροι από τις δουλειές της στην Disney και είναι ένα πλάσμα που αποπνέει χαρά και αισιοδοξία.

Γι’ αυτό και την επιστράτευσαν προφανώς στο «Work It», όπως λένε το νέο Netflix original (διαθέσιμο από 7 Αυγούστου) που έρχεται σε μουσικοχορευτικό πακέτο με απίθανες χορογραφίες, εθιστική μουσική και πανέξυπνους διαλόγους.

Αυτό το ατσούμπαλο λυκειοκόριτσο που θα αναγκαστεί να φτιάξει τη δική της χορευτική ομάδα μάς θυμίζει όλες τις ταινίες του είδους, δεν είναι όμως σαν καμιά τους.

Εδώ τα μέλη του καστ ξέρουν πώς να κουνιούνται, όπως ξέρει και η μουσικός Andrea von Foerster πως για να φτιάξεις μια καλή χορευτική ταινία, χρειάζεσαι πολύ καλή μουσική. Μια μουσική που να σε κάνει να θες να σηκωθείς να χορέψεις.

Ενενήντα λεπτά που θα περάσουν σαν νεράκι είναι, με διασκεδαστικό και ανάλαφρο τρόπο, ό,τι πρέπει για την καλοκαιρινή ραστώνη.