Η ταινία φαντασίας «Τζακ ο Κυνηγός Γιγάντων» κάνει πρεμιέρα απόψε στις ελληνικές αίθουσες. Πρόκειται για μια τρισδιάστατη μεταφορά του γνωστού παραμυθιού «Τζακ και η Φασολία» γεμάτο με εντυπωσιακά εφέ.

Η κινηματογραφική εβδομάδα περιλαμβάνει ακόμη άλλες 5 ταινίες.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους:

«Τζακ ο Κυνηγός Γιγάντων»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπράιαν Σίνγκερ με τους: Νίκολας Χουλτ, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Ίαν ΜακΣέιν, Έλινορ Τόμλινσον

Χρόνια μετά τη νίκη των ανθρώπων επί των γιγάντων, οι οποίοι κατέβηκαν στη Γη μέσω μιας τεράστιας φασολιάς, ένας μαγικός σπόρος φυτρώνει αστραπιαία και συνδέει ξανά τους δύο κόσμους. Η φασολιά παίρνει στον ουρανό και στη χώρα των γιγάντων την κόρη του βασιλιά, την οποία ξεκινούν να φέρουν πίσω μια ομάδα στρατιωτών και ο νεαρός αγρότης Τζακ.

«Η Γεύση της Εκδίκησης»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νιλς Άρντεν Όπλεβ με τους: Νούμι Ραπάσε, Κόλιν Φάρελ, Ντόμινικ Κούπερ, Τέρενς Χάουαρντ, Ιζαμπέλ Ιπέρ

Ο Βίκτορ, ο οποίος ανήκει σε μια συμμορία της οποίας τα μέλη δολοφονούνται μυστηριωδώς, γνωρίζει τη γειτόνισσά του Μπεατρίς, που έχει σημαδευτεί στο πρόσωπο από αυτοκινητικό ατύχημα. Σύντομα θα διαπιστώσει πως η φαινομενικά αθώα κοπέλα γνωρίζει την αλήθεια γι’ αυτόν και είναι αποφασισμένη, εκβιάζοντάς τον, να πάρει την εκδίκηση που θέλει.

«Ξέχασέ το!»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Πολ Γουέιτζ με τους: Τίνα Φέι, Πολ Ραντ, Μάικλ Σιν, Γουάλας Σον

Η 40χρονη Πόρσια, σκληρά εργαζόμενη ως υπεύθυνη αξιολόγησης των εισακτέων στο Πανεπιστήμιο Πρίστον και κολλημένη σε μια ρουτινιάρικη συμβίωση με έναν διδάκτορα Φιλολογίας, ανακαλύπτει πως ο γιος που είχε εγκαταλείψει πριν από χρόνια είναι ένας χαρισματικός τελειόφοιτος λυκείου ο οποίος θέλει να κυνηγήσει μια θέση στο Νο 1 πανεπιστημιακό ίδρυμα των ΗΠΑ.

«Hasta la Vista»

Βέλγικη ταινία, σκηνοθεσία Τζέφρι Εντόβεν με τους: Ρόμπρεχτ Βάντεν Βιαεντέρεν, Ζιλ Ντε Σράιβερ, Τομ Όντενερτ, Ιζαμπέλ ντε Χέρτοφ

Τρεις Βέλγοι 20χρονοι φίλοι, οι δύο εκ των οποίων κινούνται με αναπηρικό καροτσάκι και ο τρίτος έχει σοβαρότατο πρόβλημα όρασης, αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι μέχρι την Ισπανία για να χάσουν την παρθενιά τους.

«Μια Καλύτερη Ζωή»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Σεντρίκ Καν με τους: Γκιγιόμ Κανέ, Λεϊλά Μπεκτί

Ο Γιαν, ένας σεφ που δεν βρίσκει δουλειά, γνωρίζει τη λιβανέζικης καταγωγής Ναντιά, η οποία ζει με τον δεκάχρονο γιο της. Η πρόθεσή του να ανοίξει ένα εστιατόριο θα τον βυθίσει στα χρέη και όταν η Ναντιά φύγει στον Καναδά για να δουλέψει, εκείνος θα πρέπει να φροντίσει και τον μικρό Σλιμάν.

«Attractive Illusion»

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Πέτρος Σεβαστίκογλου με τους: Τι Εμ Σι, Τζέσικα Λάινους, Μαρία Οχιλέμπο

Τέσσερις Νιγηριανοί μετανάστες φτάνουν παράνομα στην Αθήνα και προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε τρόπο. Το όνειρο αποδεικνύεται όμως εφιάλτης, καθώς οι δύο γυναίκες γίνονται πόρνες και ο ένας το δεξί χέρι ενός γκάνγκστερ.