Η νέα ταινία φαντασίας των αδελφών Γουατσόφσκι κάνει πρεμιέρα σήμερα, μαζί με το «Frankenweenie» του Τιμ Μπάρτον.

Η «πλούσια» από κινημτογραφική άποψης εβδομάδα, περιλαμβάνει ακόμη άλλες πέντε ταινίες, μεταξύ των οποίων την κομεντί «Ποτέ δεν Είναι Αργά» με τη Μέριλ Στριπ, ευρωπαϊκά φιλμ, αλλά και την επανέκδοση του κλασικού «Νοσφεράτου» του ’22.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα καθώς και τα trailer τους:

«Cloud Atlas»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τομ Τίκβερ, Άντι και Λάνα Γουατσόφσκι με τους: Τομ Χανκς, Χάλι Μπέρι, Χιου Γκραντ, Χιούγκο Γουίβινγκ, Τζιμ Μπρόουντμπεντ

Έξι διαφορετικές ιστορίες, από τον Ειρηνικό του 1849 μέχρι τη Χαβάη ενός μετα-αποκαλυπτικού μέλλοντος, ενώνουν την κοινή μοίρα των ανθρώπων στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

«Frankenweenie»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον

Χάνοντας τον αγαπημένο του σκύλο σε δυστύχημα, ο νεαρός Βίκτορ θα πειραματιστεί με τον ηλεκτρισμό και θα τον επαναφέρει στη ζωή με απρόοπτες συνέπειες.

«Ποτέ δεν Είναι Αργά»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ντέιβιντ Φράνκελ με τους: Μέριλ Στριπ, Τόμι Λι Τζόουνς, Στιβ Καρέλ, Ελίζαμπεθ Σου

Ύστερα από τριάντα χρόνια κοινής ζωής, η Κέι αναγκάζει τον απρόθυμο σύζυγό της Άρνολντ να την ακολουθήσει σε μία εβδομάδα εντατικών συνεδριών για να αναθερμάνουν το ρουτινιάρικο γάμο τους.

«Holy Motors»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Λεό Καράξ με τους: Ντενίς Λαβάν, Εντίθ Σκομπ, Εύα Μέντες, Κάιλι Μινόγκ

Ο κ. Οσκάρ διασχίζει το Παρίσι σε μια λιμουζίνα και από το χάραμα μέχρι τα μεσάνυχτα παίζει ένα παράξενο παιχνίδι μεταμορφώσεων.

«Δάσος»

Ουγγρική ταινία, σκηνοθεσία Μπένεντεκ Φλίγκαουφ με τους: Ρίτα Μπράουν, Λάζλο Σίφερ, Μπάρμπαρα Τσόνκα

Μέσα στο πλήθος, κάποιοι άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι περνούν την πόρτα ενός ουγγαρέζικου πολυκαταστήματος. Η κάμερα ακολουθεί τις μικρές ιστορίες τους.

«Buenos Aires Σ’ Αγαπώ»

Δανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Όλε Κρίστιαν Μάντσεν με τους: Άντερς Μπέρτελσεν, Πάπρικα Στιν, Αντριάνα Μασιαλίνο

Ο απελπισμένος Κρίστιαν, τον οποίο η σύζυγός του έχει εγκαταλείψει και ζει ευτυχισμένη στο Μπουένος Άιρες, ξεκινά με τον γιο του Όσκαρ για την αργεντίνικη πρωτεύουσα. Με πρόφαση την υπογραφή του διαζυγίου, ελπίζει ότι θα καταφέρει να ξανακερδίσει τη γυναίκα του.

«Νοσφεράτου»

Γερμανική ταινία, σκηνοθεσία Μουρνάου με τους: Μαξ Σρεκ, Αλεξάντερ Γκράναχ, Γκρέτα Σρέντερ, Γκούσταβ Φον Βαγκενχάιμ

Ο βρικόλακας κόμης Ορλόκ παγιδεύει στο κάστρο του τον μεσίτη Χάτερ και ταξιδεύει από την Τρανσιλβανία στο Βίσμπουργκ της Γερμανίας αναζητώντας τη γυναίκα του τελευταίου Έλεν.