Ταινίες για κάθε γούστο προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μαχητές των δρόμων: Ληστεία στο Ρίο

Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τζάστιν Λιν με τους: Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Ντουέιν «Δε Ροκ» Τζόνσον, Τζορντάνα Μπρούστερ

Οι Ντομ, Μπράιαν και Μία καταφεύγουν καταζητούμενοι στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου έρχονται αντιμέτωποι με έναν πανίσχυρο γκάνγκστερ ο οποίος ελέγχει την πόλη, ενώ στο κατόπι τους βρίσκεται μια επίλεκτη ομάδα Αμερικανών πρακτόρων.

Δείτε το trailer της ταινίας

Ανήλικος δολοφόνος

Aγγλική ταινία σε σκηνοθεσία Ρόουαν Τζόφι με τους: Σαμ Ράιλι, Έλεν Μίρεν, Τζον Χερτ, Αντρέα Ραϊσμπορόου
Στο Μπράιτον του 1964, η νεαρή σερβιτόρα Ρόουζ γίνεται μάρτυρας μιας δολοφονίας από τη συμμορία του Πίνκι. Αυτός αναλαμβάνει να την πλησιάσει, αλλά η σχέση τους παίρνει μια απρόοπτη, επικίνδυνη και για τους δύο τροπή.

Δείτε το trailer της ταινίας

Chongqing Blues

Κινέζικη ταινία σε σκηνοθεσία Γουάνγκ Σιαοσουάι με τους: Φαν Μπινγκμπίνγκ, Κιν Χάο
Επιστρέφοντας στην Τσονγκίνγκ, ένας ναυτικός πληροφορείται ότι ο 25χρονος γιος του σκοτώθηκε από την αστυνομία. Προσπαθώντας να μάθει τι ακριβώς συνέβη, γυρίζει πίσω στο παρελθόν από το οποίο ζητούσε πάντα να ξεφύγει.

Δείτε το trailer της ταινίας

Η τελευταία ακροβάτης της Μαδρίτης

Ισπανική ταινία σε σκηνοθεσία Άλεξ ντε λα Ιγκλέσια με τους: Αντόνιο ντε λα Τόρε, Κάρλος Αρέτσες, Καρολίνα Μπανγκ
Στην Ισπανία των τελευταίων ημερών του Φράνκο δυο κλόουν, ο Λυπημένος Παλιάτσος που ζητάει εκδίκηση και ο Τρελός Παλιάτσος, το αστέρι του τσίρκου, συγκρούονται μέχρις εσχάτων για την καρδιά μιας όμορφης ακροβάτιδας.

Δείτε το trailer της ταινίας

Chalet Girl

Aγγλική ταινία σε σκηνοθεσία Φιλ Τρέιλ με τους: Μπιλ Νάι, Φελίσιτι Τζόουνς, Εντ Γουέστγουικ
Μια πρώην εξπέρ του σκέιτμπορντ πιάνει δουλειά σε ένα χιονοδρομικό κέντρο, όπου θα ανακαλύψει τον έρωτα και το ταλέντο της στο σνόουμπορντ.

Δείτε το trailer της ταινίας

Ατίθαση Λίλι

Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Φαμπιέν Μπερτό με τους: Νταϊάν Κρούγκερ, Λουντιβίν Σανιέ
Όταν η μάνα της πεθαίνει, η αλαφροΐσκιωτη και χωρίς ταμπού Λίλι δυσκολεύεται να ζήσει μόνη της στο εξοχικό τους σπίτι. Η μεγαλύτερη αδελφή της Κλάρα προσπαθεί να τη βοηθήσει και καταλαβαίνει πως για να το πετύχει πρέπει να θυσιάσει τη στρωμένη ζωή της στην πόλη.

Δείτε το trailer της ταινίας

Ο αληθινός φασισμός

Σοβιετική ταινία σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Ρομ
Η άνοδος και η κυριαρχία του ναζισμού στη Γερμανία, ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και η ήττα του μέσα από πλούσιο αρχειακό υλικό.

Δείτε το trailer της ταινίας