Στις χώρες του εξωτερικού, όπου προβάλλεται το Terrifier 3, γίνεται χαμός. Στις ΗΠΑ το θρίλερ που εξελίσσεται στο «horror φαινόμενο της χρονιάς» σαρώνει στο box office, «αποκεφαλίζοντας» το πολυδιαφημισμένο και ακριβό «Joker: Folie à Deux».

Στις αίθουσες, πολύς κόσμος δεν αντέχει τόσο τρόμο, και φεύγει σκιαγμένος στη μέση της προβολής. Την ίδια ώρα που οι κριτικοί το αποθεώνουν και το κοινό δηλώνει ενθουσιασμένο, σκοράροντας μάλιστα στο Rotten Tomatoes το εντυπωσιακό 78%!

Τι και αν το Terrifier 3 μετράει μόλις λίγες μέρες κυκλοφορίας στις Η.Π.Α; Η πορεία είναι ξέφρενη και όλοι μιλούν για την ταινία του Ντάμιεν Λεόνε που δοκιμάζει τις αντοχές και των πιο σκληροπυρηνικών θαυμαστών του με τις φρικιαστικές σκηνές δολοφονιών να οδηγούν σε μαζικές εξόδους από τις αίθουσες.

Παρ’ ότι είχε να ανταγωνιστεί την σίκουελ ταινία του πιο γνωστό κλόουν της ποπ κουλτούρας, ο Αρτ ο Κλόουν κατέκτησε με ευκολία την κορυφή. Μετρώντας ήδη πάνω από $23 εκ. δολάρια σε εισπράξεις και με την ενθουσιώδη υποδοχή από κοινό και κριτική, η πορεία του αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένη.

Ενδεικτικά, οι New York Times σχολιάζουν πως «Κανείς δεν σπρώχνει τα όρια του τρόμου όσο ο Ντάμιεν Λεόνε», ενώ ο Guardian υποστηρίζει πως το Terrifier 3, είναι αυθεντικά φρικιαστικό.

Και τώρα, το θρίλερ με τις τρομακτικές σκηνές που ξεπερνούν κάθε όριο και φαντασία, κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 7 Νοεμβρίου από την The Film Group και δεν μένει να δοκιμάσετε κι εσείς τα δικά σας όρια αντοχής!

Η υπόθεση

Αφού επιβίωσαν της σφαγής του Χαλογουίν από τον Αρτ τον Κλόουν, η Σιένα και ο αδερφός της ελπίζουν πως το πνεύμα των Χριστουγέννων θα τους βοηθήσει να ξεχάσουν τη φρίκη που βίωσαν. Τα σχέδια τους θα αλλάξουν βίαια με την επιστροφή του Αρτ του Κλόουν και της διαστροφικής του δολοφονικής μανίας που υπόσχεται να μετατρέψει τα Χριστούγεννα σε νέο εφιάλτη.

Σκηνοθεσία: Ντάμιεν Λεόνε
Ηθοποιοί: Ντέιβιντ Χάουαρντ Θόρντον, Λόρεν Λαβέρα, Έλιοτ Φούλαμ, Μάργκαρετ Αν Φλόρενς, Μπράις Τζόνσον, Αντονέλα Ρόουζ, Σαμάνθα Σκαφίντι
Είδος: Τρόμου
Διάρκεια: 125’