Οι ζωές πολλών διάσημων προσώπων έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Και ήρθε η ώρα να πάρει σειρά και η συναρπαστική ζωή και καλλιτεχνική πορεία του Μπομπ Ντίλαν, με τις ευλογίες μάλιστα του κορυφαίου μουσικού.

Η μουσική βιογραφική ταινία «A Complete Unknown» είναι εμπνευσμένη από τη ζωή του Μπομπ Ντίλαν, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τίμοθι Σαλαμέ (Timothée Chalamet). Από την αρχή κιόλας που έγινε γνωστό ότι η ζωή του θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, οι πολυάριθμοι φαν του καλλιτέχνη σε όλο τον κόσμο, εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για το αν θα πετύχει η προσπάθεια και θα καταφέρει η ταινία να αποτυπώσει τη μαγεία του μύθου που ακούει στο όνομα… Μπομπ Ντίλαν.

Photo by Macall Polay © 2024 Searchlight Pictures All Rights Reserved.

Και κυρίως, όλοι είναι περίεργοι να δούνε, αν ο νεαρός και σίγουρα ταλαντούχος, Τίμοθι Σαλαμέ καταφέρει να «πιάσει» τον θρύλο της μουσικής ή θα τον «καταπιεί» ο ρόλος. Απαντήσεις στις όποιες απορίες ή αμφιβολίες, θα τις πάρουμε στις 26 Δεκεμβρίου, οπότε και θα κάνει πρεμιέρα η ταινία στους κινηματογράφους.

Ωστόσο, μόλις κυκλοφόρησε το νέο teaser και η γεύση που πήραμε είναι άκρως ικανοποιητική, με τον Σαλαμέ να καθηλώνει ως Μπομπ Ντίλαν, αυξάνοντας τις προσδοκίες μας για την ταινία, την σκηνοθεσία της οποίας έχει αναλάβει ο Τζέιμς Μάνγκολντ.

Edward Norton and Timothée Chalamet Photo by Macall Polay © 2024 Searchlight Pictures All Rights Reserved.

Όπως διαβάζουμε στο σημείωμα: η ταινία «A Complete Unknown» λαμβάνει χώρα στη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και παρακολουθεί τη ραγδαία άνοδο του 19χρονου μουσικού από τη Μινεσότα Μπομπ Ντίλαν, του καλλιτέχνη που καθιερώθηκε ως ο απόλυτος τραγουδιστής της φολκ, γεμίζοντας ασφυκτικά αίθουσες συναυλιών, με αποκορύφωμα την πρωτοποριακή ροκ εν ρολ εμφάνισή του στο Newport Folk Festival το 1965.

Timothée Chalamet Photo by James Mangold, Courtesy of Searchlight Pictures. © 2024 Searchlight Pictures All Rights Reserved.

Το καστ συμπληρώνουν οι Ελ Φάνινγκ (Elle Fanning), Έντουαρντ Νόρτον (Edward Norton), Μόνικα Μπαρμπάρο (Monica Barbaro) και Γουίλ Χάρισον (Will Harrison) μεταξύ άλλων.

Έρχεται στους κινηματογράφους στις 26 Δεκεμβρίου από τη Feelgood