Η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν της δημοφιλέστατης και άκρως επιτυχημένης σειράς του Netflix «Emily In Paris» επιστρέφει στις 15 Αυγούστου στη streaming πλατφόρμα.

Όπως όλα δείχνουν η νέα σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη -όπως και άλλες σειρές του Netflix ανάμεσα στις οποίες η 3η σεζόν του Bridgerton, η 4η σεζόν του Stranger Things και άλλα-, με τη Lily Collins να μπαίνει σε νέες ερωτικές περιπέτειες και να ταξιδεύσει σε νέα μέρη, όπως η Ρώμη.

Η σειρά «Emily in Paris», που δημιουργήθηκε από τον Darren Star, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ρομαντικές κωμωδίες του Netflix. Παρόλο που η σειρά αντιμετωπίστηκε αρχικά με επικρίσεις, αυτό δεν εμπόδισε τη σειρά να συγκεντρώσει ένα σημαντικό κοινό, το οποίο παρακολούθησε για εκατοντάδες εκατομμύρια ώρες στις τρεις πρώτες σεζόν της.

Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του «Emily in Paris» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Αυγούστου 2024.

Το δεύτερο μέρος θα φτάσει λιγότερο από ένα μήνα αργότερα στο Netflix στις 12 Σεπτεμβρίου 2024, ενώ η τέταρτη σεζόν θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια και κάθε μέρος θα αποτελείται από πέντε επεισόδια.

Ποιοι θα απαρτίζουν το καστ

Η Lily Collins θα επιστρέψει για να επαναλάβει τον ομώνυμο ρόλο της ιδιοφυούς μάρκετινγκ Emily Cooper, η οποία αρχικά μετακόμισε από την εταιρεία της στο Σικάγο στο Παρίσι για να εργαστεί σε μια αδελφή εταιρεία.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery και William Abadie.

Τι θα δούμε στην 4η σεζόν

Σύμφωνα με το deadline.com, η Emily έχει έντονα συναισθήματα για δύο άνδρες, αλλά ο Gabriel βρίσκεται στα πρόθυρα να γίνει πατέρας και οι χειρότεροι φόβοι του πρώην φίλου της Alfie (Lucien Laviscount) για εκείνη και τον Gabriel έχουν επιβεβαιωθεί.

Δυστυχώς, η χημεία της Emily και του Gabriel είναι αδιαμφισβήτητη καθώς εργάζονται μαζί για ένα αστέρι Michelin, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να ανατρέψουν όλα όσα ονειρεύτηκαν.

Εντωμεταξύ, στη δουλειά της η Sylvie αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα ακανθώδες δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της, καθώς η ομάδα του Agence Grateau αντιμετωπίζει ανακατατάξεις στο προσωπικό.

Την ίδια ώρα, η Mindy και η μπάντα της αναγκάζονται να γίνουν πιο λιτοί και απλοί στις επιλογές τους όταν ξεμένουν από χρήματα για την προετοιμασία της Eurovision.