Συναρπαστικά νέα για τους φίλους της στείρας Black Mirror, αφού μετά από 4 χρόνια αναμονής επιτέλους θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα νέο επεισόδιο! Η νέα σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει αύριο, 15 Ιουνίου και δείχνει να είναι γεμάτη ανατροπές αλλά και διάσημους ηθοποιούς!

Το Black Mirror αποτελεί μία σειρά που καταπιάνεται με σύγχρονα φαινόμενα όπως τα talent show, τα social media, τα smartphones, η εξάρτηση από την τεχνολογία και άλλες τάσεις που επηρεάζουν τις ζωές μας. Μέσα από έξυπνα σενάρια και σύντομες ιστορίες, η σειρά κάνει υποθέσεις για το πώς θα μπορούσαν αυτά τα φαινόμενα να εξελιχθούν και να επηρεάσουν τις ζωές και την κοινωνία μας στο μέλλον. Η βρετανική σειρά του Charlie Brooker ξεκίνησε να προβάλλεται το 2011 και κατέγραψε μεγάλη επιτυχία τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα χάρη στο πόσο ακραία και ταυτόχρονα ρεαλιστικά θα μπορούσαν να είναι τα σενάρια που πραγματεύεται.

Η τελευταία σεζόν που προβλήθηκε ήταν η 5η, το 2019. Έκτοτε ο Booker αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα εν μέσω πανδημίας καθώς όπως είχε δηλώσει η σειρά ήταν «πολύ καταθλιπτική» για εκείνη την εποχή. Τέσσερα χρόνια μετά οι φαν αναμένουν με αγωνία τη νέα σεζόν που θα ξεκινήσει στις 15 Ιουνίου στο Netflix.

Η νέα, 6η σεζόν του Black Mirror αναμένεται να είναι «η πιο απρόβλεπτη, η πιο δύσκολη να κατηγοριοποιηθεί, η πιο απρόσμενη σεζόν μέχρι τώρα», σύμφωνα με το Netflix.

Ενδιαφέρον έχει ότι στη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστήσουν πολύ μεγάλα ονόματα μεταξύ των οποίων η Salma Hayek, ο Aaron Paul (Breaking Bad), η Zazie Beetz (Joker), η Kate Mara (House of Cards), η Annie Murphy και ο Josh Hartnett.

Δείτε το τρέιλερ