H Paramount+ φέρνει στο 2023 την ταινία «Fatal Atraction» του 1987 και το πράττει με μια λαμπερή επανεκτέλεση, μέσω της ομώνυμης μίνι σειράς οκτώ επεισοδίων. Η ιστορία ξεκινά στο σήμερα, με τον φυλακισμένο Dan Gallagher (Joshua Jackson) να καταθέτει σε μια επιτροπή αποφυλάκισης για τη συμμετοχή του στον θάνατο μιας γυναίκας με όνομα Alex Forrest (Lizzy Caplan).

Στη συνέχεια, μεταφερόμαστε 15 χρόνια πίσω στο χρόνο για να δούμε πώς όλα ξεκίνησαν, πριν επιστρέψουμε σε έναν πρόσφατα απελευθερωμένο Gallagher. Φορώντας μια απλή γκαρνταρόμπα και με προβληματικό δέρμα, είναι έτοιμος να αποδείξει την αθωότητά του.

Αν και στην ταινία μάθαμε την κατάληξη στο τέλος, αυτή τη φορά στην σειρά βλέπουμε κάτι πολύ διαφορετικό.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Το Fatal Attraction τhw Paramount+ είναι δυνατό και συναρπαστικό. Παίρνει τον χρόνο να εξερευνήσει την ιστορία με έναν τρόπο που δεν έχει γίνει προηγουμένως. Ο Joshua Jackson και η Lizzy Caplan έχουν τόσο μεγάλη χημεία που σίγουρα είναι και το highlight της σειράς. Κάνουν υπέροχη δουλειά παίρνοντας αυτούς τους εμβληματικούς ρόλους και φέρνοντας κάτι νέο σε αυτούς.

Δεν ξέρω αν ολοκληρώνοντας την σειρά θα νιώσετε όπως και στην ταινία όσοι την έχετε δει, αλλά υπάρχει πολύ περισσότερο βάθος αυτήν τη φορά, το οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι έχουμε περισσότερο χρόνο για να εμβαθύνουμε στην ιστορία.

Αν σας αρέσουν τα ερωτικά θρίλερ, η σειρά «Fatal Attraction» θα σας ικανοποιήσει βάζοντας μάλιστα και τις διαφορές της σχετικά με την ταινία δίνοντας το κάτι παραπάνω όσον αφορά το ενδιαφέρον. Αν πάλι δεν είστε fan του είδους αλλά ούτε της ταινίας σίγουρα δεν είναι μία σειρά που είναι για όλους καθώς πέραν του υποκριτικού κομματιού, δεν έχει να προσφέρει πάρα πολλά!

Όλη η σειρά στην χώρα μας είναι διαθέσιμη στην COSMOTE TV.