Τι ζητάμε από ένα χώρο προκειμένου να τον επισκεφθούμε και να περάσουμε καλά;

Ωραία διακόσμηση, νόστιμο φαγητό και ποτό, καλή μουσική και φυσικά να αποτελεί ένα μέρος που όλοι, ανεξαιρέτως αισθάνονται ευπρόσδεκτοι.

Με βάση αυτή τη φιλοσοφία σχεδιάστηκε το “Ρομάντζο”, ένα μαγαζί σχεδιασμένο μαζί με την αρχιτέκτονά Νικολ Αποστόλου, σε ευρωπαϊκά πρότυπα και το οποίο προσφέρει μία απόλυτα πελατοκεντρική προσέγγιση.

Μπαίνοντας κανείς στο χώρο αισθάνεται ευθύς μέρος του συνόλου, αφού πρόκειται για ένα χώρο που αγκαλιάζει τους πάντες χωρίς να κάνει διακρίσεις και που δέχεται τον καθένα χωρίς κριτήρια το ντύσιμο, τις ιδεολογίες ή τις όποιες προτιμήσεις σε κάθε επίπεδο!

Το ρομάντζο όμως δεν ενθουσιάζει μόνο από αυτή τη πλευρά, ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε επίσης στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Έτσι λοιπόν, όσον αφορά το φαγητό, η σεφ Εύη Κυριακοπούλου, έχει δημιουργήσει ένα μενού που όποιος το δοκιμάσει, επιστρέφει ξανά και ξανά. Το υπέροχο φαγητό συνοδεύουν ευφάνταστες επιλογές κοκτέιλ και απεριτίβο που έχει επιμεληθεί ο Αστέρης Ψαρράς.

Σε εβδομαδιαία βάση, από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή, το Ρομάντζο φιλοξενεί τοπικούς ντι τζει, οι οποίοι μας ταξιδεύουν με τις μουσικές τους σε όλον τον κόσμο! Αποκλειστικά ξένη μουσική και μουσική που ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική του χώρου!

Αυτό είναι το Ρομάντζο, μια ιδέα, ένα μέρος που ξεκίνησε από τρεις φίλους και που περιμένει να αγαπηθεί απ’ όλη την πόλη!

Σας περιμένουμε να τα δοκιμάσετε από κοντά!

Διεύθυνση: Βέροιας 2

facebook

instagram

Τηλ 2310541373