Η δίκη που έγινε ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ μπορεί να ολοκληρώθηκε, όμως σύντομα θα απασχολήσει ξανά τον κόσμο, αφού έγινε ταινία και σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμη για streaming.

Σύμφωνα με το variety.com, η ταινία θα κυκλοφορήσει μέσω του τηλεοπτικού δικτύου της Fox Entertainment στην πλατφόρμα «Tubi» στις 30 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση αφορά τη μήνυση που κατέθεσε ο Χολιγουντιανός εις βάρος της πρώην συζύγου του, για το άρθρο που είχε γράψει εκείνη στην Washington Post και παρίστανε το θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Αν και δεν δημοσιοποίησε το όνομά του, οι περιγραφές της τον «φωτογράφιζαν», καταστρέφοντας έτσι την καριέρα και συνεπώς, τη ζωή του.

Η απόφαση του δικαστηρίου λοιπόν, χαρακτήρισε «ψευδείς όλους τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ». Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων, ενώ η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.