Ένα απρόοπτο αλλά πολύ ευχάριστο νέο μας έρχεται από τα The Mediapro Studio, που είναι από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά ανεξάρτητα στούντιο τηλεοπτικών παραγωγών, και συγκεκριμένα σύμφωνα με το variety.com, η παραγωγή της 2ης season της σειράς «The Head» ξεκίνησε.

Η σειρά ήταν σε συνεργασία με το HBO ASIA και το Hulu Japan και ήταν μία παραγωγή με ηθοποιούς από πολλές χώρες όπως ο Álvaro Morte από το La Casa de Papel. ο John Lynch, η Katharine O’Donnelly, ο Richard Sammel και άλλοι πολλοί.

Πρόκειται, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr για μία από τις πιο εμπορικές παραγωγές των στούντιο καθώς είχε πολύ καλές κριτικές και πούλησε δικαιώματα σε περίπου 90 χώρες για την προβολή της, ανάμεσά τους και η Ελλάδα μέσα από την CosmoteTV.

Το είδος της είναι αστυνομικό – μυστηρίου με την πρώτη season να μας μεταφέρει στον Βόρειο Πόλο και σε έναν ερευνητικό σταθμό όπου μετά την επιστροφή ενός από τα μέλη, δεν βρίσκει κανέναν παρά μόνο χάος. Η 2η season θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα από θέμα είδους και ελπίζουμε να δούμε την ίδια εκπληκτική σκηνοθεσία που είδαμε και στην πρώτη. Πάντως αν κρίνουμε από το παρακάτω poster για άλλη μία φορά οι πρωταγωνιστές δεν θα έχουν εύκολη διέξοδο από αυτό που τους περιμένει, καθώς όλα, μάλλον, θα διαδραματίζονται σε ένα εμπορικό πλοίο.

Πάντως τα The Mediapro Studio υπόσχονται και η 2η season του «The Head» να είναι εξίσου στο ίδιο καλό επίπεδο και με περισσότερες φιλοδοξίες από την προηγούμενη. Αναμονή λοιπόν και μέχρι να έχουμε νεότερα δείτε το επίσημο poster της νέας season παραπάνω!