Οι New York Times την αποκάλεσαν ως μια από τις καλύτερες διεθνείς σειρές του 2020 και ο περισσότερος κόσμος συμφωνεί.

Το Kingdom (Το Βασίλειο) είναι μια από τις κορυφαίες ζόμπι σειρές που έχει να προσφέρει η μικρή οθόνη, η οποία απλώθηκε σε δύο κύκλους και ένα σπέσιαλ επεισόδιο (Kingdom: Ashin) που λάτρεψαν εκατομμύρια άνθρωποι…

Kingdom: Τι ξέρουμε για την 3η σεζόν

Το Kingdom αφηγείται την ιστορία μιας μυστηριώδους επιδημίας που χτύπησε ένα μεσαιωνικό βασίλειο, αφήνοντας τον πρίγκιπα Τσανγκ και μια μικρή ομάδα να παλεύουν με τους νεκροζώντανους.

Αμφότερες οι δύο σεζόν έχουν εντυπωσιακό σκορ στο Rotten Tomatoes και μπήκαν για τα καλά στο Top 10 του Netflix, το 2019 και το 2020 αντίστοιχα, περνώντας ήδη στην ιστορία ως μια τρομακτικά καλή σειρά με ζόμπι.

Τι γίνεται όμως με τον τρίτο κύκλο του Kingdom; Για την ώρα, ούτε επίσημη επιβεβαίωση έχουμε από το Netflix για την ανανέωση της σειράς, ούτε και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Δεν είναι βέβαια λίγοι αυτοί που μας λένε πως η σειρά δεν πρόκειται να κοπεί, τοποθετώντας μάλιστα τα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Ο δεύτερος κύκλος δεν απάντησε εξάλλου σε όλα τα ζόμπι ερωτήματα, κάτι που «μυρίζει» για τους περισσότερους και νέα επεισόδια….