Οι φίλοι του Bridgerton ξέρουν καλά ότι η περίεργη Πενέλοπι (Nicola Coughlin) έχει παίξει και σε μια άλλη σειρά, τα φοβερά και τρομερά Κορίτσια του Ντέρι.

Το βραβευμένο Derry Girls θεωρείται μια από τις καλύτερες σειρές που έχει το Netflix στην πλατφόρμα του, με τους δύο κύκλους της να έχουν κάνει πρεμιέρα το 2018 και το 2019, αντίστοιχα.

Ξέραμε ότι το Netflix είχε στα σκαριά και έναν τρίτο κύκλο, τα γυρίσματα καθυστέρησαν όμως εξαιτίας της πανδημίας.

https://twitter.com/nicolacoughlan/status/1363105679569993730

Η Coughlin ανακοίνωσε ωστόσο στο Twitter ότι η τρίτη σεζόν του Derry Girls θα αρχίσει γυρίσματα μέσα στη χρονιά. Η σειρά είναι γυρισμένη στο Ντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών των Ταραχών.

Η σειρά έχει αποσπάσει πλήθος κωμικών βραβείων και διθυραμβικές κριτικές.

Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουμε προς το παρόν. «Ακόμα περιμένουμε», έγραψε η Nicola Coughlin για τις καθυστερήσεις των γυρισμάτων λόγω του κορονοϊού, «επειδή είναι απαραίτητο για τη σειρά να γυριστεί στο Ντέρι».

Μιλώντας στην εφημερίδα Belfast Times, η ηθοποιός υποσχέθηκε ότι «οι ιστορίες σε αυτή τη σειρά είναι οι καλύτερες που κάναμε ποτέ», χωρίς να μπει ωστόσο σε λεπτομέρειες.

Τα πανταχού αγαπημένα Κορίτσια του Ντέρι επιστρέφουν λοιπόν για τρίτη φορά και μόνο χαμόγελα φέρνει αυτό στους λάτρεις της ποιοτικής τηλεόρασης…