Είναι από αυτές τις σειρές που μπορούν δυστυχώς να περάσουν στα «ψιλά», καθώς δεν μοιάζουν και πολλά υποσχόμενες.

Αν σου άρεσε ωστόσο το περσινό φιλμ Into the Beat (Χόρεψε με την Καρδιά σου), τότε το Jiva είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις…

Jiva: Τι πρέπει να ξέρεις για την ολοκαίνουρια σειρά του Netflix

Είναι μια νέα χορευτική σειρά από τη Νότια Αφρική, που κερδίζει σταδιακά τη θέση της στις καρδιές του κόσμου.

Η τηλεοπτική αποκάλυψη Νοκόλο Ντλαμίνι παίζει μια ταλαντούχα χορεύτρια του δρόμου από το Ουμλάζι του Ντέρμπαν, που πρέπει να αντιμετωπίσει τους φόβους της, αλλά και τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της, για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Είναι μια σειρά που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στον κοινωνικό σχολιασμό περί φυλετικής δικαιοσύνης και στον προσωπικό αγώνα για να τα καταφέρεις στη ζωή.

Πρόκειται για μια φιλόδοξη και δυνατή σειρά, από την οποία δεν λείπουν οι συγκινητικές και τρυφερές σκηνές.

https://www.instagram.com/p/CCfyTgfpJoE/

Η Ντόμπι θέλει να γίνει επαγγελματίας χορεύτρια και για να την πάρουν στα σοβαρά, δηλώνει συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό χορού. Μόνο που θα δει σύντομα πως είναι όλοι απέναντί της, όλες αυτές οι φωνές που της λένε να τα παρατήσει και να συμβιβαστεί στη μετριότητα.

Τέτοιες φωνές είναι η οικογένειά της, οι ανταγωνιστές της, αλλά και οι φόβοι και οι ανασφάλειές της.

Η σειρά Jive (Χόρεψε, ο ελληνικός τίτλος) έκανε πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου και είναι μια παραγωγή που γυρίστηκε αποκλειστικά στη Νότια Αφρική, με ντόπιους συντελεστές.

Είναι μια δουλειά του βραβευμένου σεναριογράφου, σκηνοθέτη και παραγωγού Μπουσισίβε Εντιντίλι και αξίζει σίγουρα μια ευκαιρία…