Το Netflix έχει ανακοινώσει επισήμως τις μεγάλες πρεμιέρες του 2021, ενώ για άλλες σειρές οι εικασίες δίνουν και παίρνουν για νέα σεζόν μέσα στη χρονιά.

Οι τελευταίες ανακοινώσεις του καναλιού, κατά το Geeked Week, ξεκαθάρισαν πάντως το streaming τοπίο, ξεδιαλύνοντας τις περισσότερες φήμες.

Netflix: Σε ποιες σειρές περιμένουμε νέο κύκλο μέσα στο 2021

Στο Virgin River, πρώτα και καλύτερα, τον τρίτο κύκλο του οποίου περιμένουμε στις 9 Ιουλίου 2021. Πολύ νωρίτερα απ’ όσο ήθελαν οι φήμες δηλαδή.

Αλλά και ο τέταρτος κύκλος του φοβερού και τρομερού Cobra Kai έρχεται μέσα στο 2021. Το Netflix έχει ανακοινώσει ότι τον περιμένουμε κατά το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς (μεταξύ Οκτωβρίου και τέλη Δεκεμβρίου).

Χωρίς επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ακόμα, όλοι περιμένουν τον δεύτερο κύκλο του The Witcher πριν από τα τέλη του 2021. Το Netflix επιβεβαίωσε πως η νέα σεζόν θα προβληθεί στο τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς, καθώς τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον Απρίλιο.

Νέο κύκλο θα έχουμε μέσα στο 2021 και για το You. Το Netflix είπε επισήμως πως η τρίτη σεζόν καταφτάνει στο τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς. Η παραγωγή του ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο.

Μέσα στο 2021 επιστρέφει επίσης και το Locke and Key για τη δεύτερη σεζόν του. Πότε; Τον Οκτώβριο του 2021, κλείδωσε την ημερομηνία το Netflix.

Αλλά και η τρίτη σεζόν του Sex Education θα έρθει το 2021, αν και δεν ξέρουμε πότε ακριβώς. Πριν εκπνεύσει η χρονιά θα καταφτάσει όπως όλα δείχνουν και το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν του Ozark, τα πρώτα 7 επεισόδια του κύκλου. Το δεύτερο μέρος δεν θα προβληθεί πριν τις αρχές του 2022.

Σε περίπτωση που δεν είναι γνωστό, στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 κάνει πρεμιέρα και το πρώτο μισό του νέου κύκλου του Casa de Papel! Τα πρώτα επεισόδια της πέμπτης σεζόν δηλαδή, αφήνοντας το δεύτερο μέρος της για τις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Όσο για τον τρίτο κύκλο του Dead to Me, δεν ήρθε τελικά τον Μάιο του 2021, όπως προέβλεπαν οι περισσότεροι. Τον περιμένουμε πάντως μέσα στη χρονιά, πιθανότατα το φθινόπωρο. Χωρίς να είναι επίσημο βεβαίως.

Οι πρεμιέρες του Ιουλίου

https://www.instagram.com/p/CPhdMB6gqmK/

Στις 30 Ιουλίου 2021 θα δούμε και τον δεύτερο κύκλο του Outer Banks, επισήμως διά στόματος Netflix.

Τον ίδιο μήνα θα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του Never Have I Ever (15 Ιουλίου), η τέταρτη σεζόν του Atypical (9 Ιουλίου) και ο τρίτος κύκλος του Virgin River.

Καυτός Ιούλιος δηλαδή…