The Rational Life τη λένε και είναι μια ολοκαίνουρια σειρά που μας φέρνει το Netflix από τη Χώρα του Δράκου.

Μια δυνατή αισθηματική δραμεντί για μια γυναίκα που πρέπει να πάρει τη σημαντικότερη απόφαση της ζωής της, μπλεγμένη καθώς είναι σε έναν δισεπίλυτο ερωτικό γρίφο.

Η Λογική Ζωή: Ποια είναι η νέα σειρά του Netflix

Εδώ έχουμε μια 30χρονη καριερίστα που θα έρθει αντιμέτωπη με το αμείλικτο εργασιακό περιβάλλον της Κίνας και την καταπιεστική μητέρα της. Και σαν αυτά να μην ήταν αρκετά, θα βρεθεί μπλεγμένη και σε ένα θυελλώδες ερωτικό τρίγωνο.

Κι ενώ θα ορθώσει το ανάστημά της στις αδικίες που λαμβάνουν χώρα στον εργασιακό της χώρο, προσπαθώντας να βάλει και τη μητέρα της στην άκρη, θα πιαστεί στα δίχτυα του ερωτικού διλήμματος.

Θα βρεθεί ανάμεσα σε δύο άντρες δηλαδή, τον έμπιστο και νεαρό βοηθό της και το μεγάλο αφεντικό, που είναι παντοδύναμος και αθεράπευτα εργένης.

Η Shen Ruo Xin (Κουίν Λαν) είναι μια γυναίκα της λογικής, όχι της παρόρμησης. Τι θα επιλέξει άραγε ως σύντροφο; Τον νεότερο άντρα ή τον μεγαλύτερο και ισχυρότερο, αυτόν που επιτάσσουν οι κοινωνικά νόρμες;

Στη σειρά, που στην Κίνα έχει τον εναλλακτικό τίτλο Η Γυναίκα που Δεν Μπορεί να Ερωτευτεί, πρωταγωνιστούν οι Κουίν Λαν, Ντίλαν Γουάνγκ και Λι Ζονγκάν και κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Ιουνίου 2021.