Αν είσαι γονέας μικρού παιδιού, το Cocomelon δεν χρειάζεται προφανώς συστάσεις, το ακούς πιθανότατα περισσότερο απ’ όσο θα περίμενες ποτέ.

Η δημοφιλέστατη παιδική σειρά προσχολικής ηλικίας επιστρέφει λοιπόν, όπως επιβεβαιώνει το Netflix, τον Ιούνιο του 2021!

Το Cocomelon περιλαμβανόταν στη λίστα με τις καινούριες ταινίες και σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix τον Ιούνιο.

Cocomelon: A Sunny Day to Play είναι ο τίτλος του, αν και δεν είναι για την ώρα σαφές αν πρόκειται για νέο κύκλο της ακαταμάχητης σειράς, κάποιο σπέσιαλ επεισόδιο ή ταινία. Το Netflix δεν μας έχει δώσει καμία πληροφορία, ούτε καν σύνοψη.

Σε περίπτωση που πρέπει να το πούμε, το Cocomelon παραμένει σταθερά και αμετακίνητα στο δημοφιλέστερο περιεχόμενο του Netflix. Τον Τζέι-Τζέι και την παρέα του τους βρίσκουμε πάντα στο Top 10.

Το νέο Cocomelon καταφτάνει την 1η Ιουνίου και οι μικροί μας φίλοι θα το χαρούν αναμφίβολα. Δεν είναι γνωστό πόσες σεζόν Cocomelon υπάρχουν, με δεδομένο ότι είναι σειρά του YouTube.

Το Netflix έχει για την ώρα εξασφαλίσει τα δικαιώματα για δύο κύκλους, που είναι ήδη διαθέσιμοι στην πλατφόρμα. Κάθε σεζόν αποτελείται από 3 επεισόδια της μίας ώρας.

Τρέιλερ δεν υπάρχει ακόμα, το περιμένουμε ωστόσο από στιγμή σε στιγμή…