Αυτό το ιδιόμορφο υβρίδιο φαντασίας, τρόμου και δράσης έμελλε να γίνει μια από τις πλέον απίθανες επιτυχίες του Netflix, καθώς το παγκόσμιο κοινό αγάπησε πολύ τις καλοφτιαγμένες περιπέτειες του από κάθε άποψη μοναδικού The Uncanny Counter.

Η νοτιοκορεατική παραδοξότητα παρακολουθεί μια ομάδα υπαλλήλων σε μαγαζί με νουντλς, οι οποίοι μετατρέπονται τη νύχτα σε κυνηγούς δαιμόνων. «Κάουντερς» τους λένε και με τη βοήθεια των ειδικών ικανοτήτων τους, τα βάζουν με μοχθηρά πνεύματα που τρέφονται με ανθρώπους.

Είναι γεγονός ότι η σύνοψη δεν ανοίγει την όρεξη, μόνο που αυτή η σειρά δεν είναι σούπα. Και δεν είναι φυσικά για όλους.

Για όσους είναι όμως, θα ήθελαν προφανώς να μάθουν τι θα απογίνουν οι Απίθανοι Κυνηγοί Δαιμόνων. Και τα νέα είναι εδώ πολύ καλά.

Η δημοφιλέστατη κορεατική σειρά των 16 χορταστικών επεισοδίων (διάρκειας 60-70 λεπτών!), που βασίζεται σε ιντερνετική σειρά κόμικ, είναι ακραία διασκεδαστική, αποσπώντας μάλιστα ένα από τα καλύτερα σκορ ποτέ για σειρά από τη Νότια Κορέα.

Η τρομακτική επιτυχία του The Uncanny Counter έπεισε το Netflix να το ανανεώσει, σύμφωνα με τους The Korea Times, με τον δεύτερο κύκλο να παίρνει το πολυπόθητο πράσινο φως.

https://twitter.com/MieraSyidah/status/1393139457633579008

Για την ώρα δεν είναι τίποτα γνωστό για τα επεισόδια ή την ημερομηνία κυκλοφορίας, όλοι περιμένουν όμως ξανά από 12-16 ωριαία επεισόδια.

Κορεατικά μέσα αναφέρουν πως το cast θα βρεθεί και πάλι μπροστά από τις κάμερες τον Σεπτέμβριο του 2021.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε ο νέος κύκλος θα καταφτάσει πιθανότατα στις αρχές του 2022.