Το Balux café by the pool άνοιξε, φέρνοντας το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά και σας υποδέχεται καθημερινά για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

Αυτό το Σάββατο, 26 Απριλίου θα γίνει και το πρώτο party στο Balux το οποίο θα σηματοδοτήσει και το ξεκίνημα των events για την φετινή περίοδο.

Το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Νοτίων Προαστίων, επιστρέφει και υπόσχεται για ακόμα μια φορά να σας «ταξιδέψει». Η ιδανική τοποθεσία του, στον Αστέρα Γλυφάδας, σε συνδυασμό με τον υψηλής αιθητικής χώρο του σε αποικιακό στυλ, το αναδεικνύει και φέτος στον απόλυτο προορισμό, για μια μικρή απόδραση στην Αθήνα.

Το ατμοσφαιρικό μπαρ καθημερινά, θα προσφέρει από νωρίς το απόγευμα, τα πιο ομορφα cocktail της πολης, με έντονα αρώματα από φρέσκα υλικά, που θα ικανοποιήσουν σίγουρα και τους πιο απαιτητικούς. Ενω το εστιατόριο θα σερβίρει μια ποικιλία ευφάνταστης διεθνούς κουζίνας με εμπνευσμένες ασιατικές γεύσεις και απολαυστικές sushi επιλογές, από τον chef Bernardo Casas, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό μενού.

Αυτή τη σεζόν, κάθε Πέμπτη βράδυ, το Balux café by the pool θα φιλοξενεί live acts δημοφιλών καλλιτεχνών, σε ένα line up έκπληξη, που σίγουρα δε θα θέλετε να χάσετε.

Τα μεσημέρια της Κυριακής ο χώρος της πισίνας αλλάζει ύφος! Γίνεται Wet Department και φιλοξενεί το πιο ιδιαίετερο πάρτυ της Αθήνας. Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος και μια σειρά Ελλήνων και ξένων Dj σας παρουσιάζουν όλες τις επιτυχίες της house μουσικής και όχι μόνο.

Το Balux café by the pool λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 το πρωί, ενω η είσοδος στην παραλία και στο χώρο της πισίνα περιλαμβάνει επίσης πετσέτα, ξαπλώστρα με ομπρέλα, χρήση χαμάμ, πρόσβαση σε αποδυτήρια και ντουλαπάκι για της φύλαξη των προσωπικών σας αντικειμένων και παρκινγκ χωρίς χρέωση.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα events που θα φιλοξενηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Balux café by the pool σίγουρα θα συζητηθούν!

«Balux café by the pool and the living is easy…»

Τηλ : 210.89.40.566
Αστέρας Γλυφάδας, Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, 16674 Γλυφάδα

Facebook: facebook.com/baluxcafe
www.papatheoharisgroup.com