Όταν το «The Boys» έκανε πρεμιέρα την περσινή χρονιά αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς δεν ακολούθησε την κλασική συνταγή της επιτυχίας για μία σειρά σούπερ ηρώων, αλλά προτίμησε να μας ταξιδέψει στην σκοτεινή πλευρά. Και πολύ καλά έκανε! Με την 2η σεζόν να έχει ήδη κάνει πρεμιέρα και τα 3 πρώτα επεισόδια να είναι ήδη διαθέσιμα, το The Boys φαίνεται πως είναι μία σειρά που μπορεί να μας κρατήσει συντροφιά για αρκετό καιρό!

Μετά τα γεγονότα της πρώτης σεζόν, η αγαπημένη μας παρέα (The Boys) είναι η πιο περιζήτητη ομάδα στον κόσμο και φαίνεται ότι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Συνεχίζουν, όμως, να καταστρώνουν σχέδια για το πως θα προσπαθήσουν να καταφέρουν να αποκαλύψουν στον κόσμο πως οι σούπερ ήρωες δεν γεννιούνται έτσι αλλά φτιάχνονται μέσα από την εταιρεία Vought και την μυστική φόρμουλα που έχουν κατασκευάσει (Compound V).

Η δεύτερη σεζόν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μάς εισάγει σε νέους χαρακτήρες που όπως φαίνεται θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτή την σεζόν και που σίγουρα κρύβουν ακόμη πολλούς άσσους στα μανίκια τους.

Με την είσοδο ενός νέου μέλους στην ομάδα των Seven, της Stormfront, οι ισορροπίες φαίνεται να αλλάζουν αρκετά, κάτι το οποίο φαίνεται να απασχολεί αρκετά τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ αλλά και την ομάδα των The Boys για την πιθανή καινούργια απειλή.

H νέα σεζόν συνεχίζει να εξερευνά ιστορίες των ηρώων μας, αποκαλύπτοντας παράλληλα και πολλά πράγματα που οδήγησαν στην εξέλιξη του χαρακτήρα τους στο σήμερα. Αρκετό ενδιαφέρον φαίνεται επίσης να παρουσιάζει και η υπόθεση των σούπερ τρομοκρατών, που αποτέλεσαν ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας στην πρώτη σεζόν αλλά όπως φαίνεται θα μας απασχολήσουν ακόμη περισσότερο σε αυτή την σεζόν. Με τον Homelander να εξελίσσεται σε έναν από τους μεγαλύτερους κακούς της τηλεόρασης, θα μπορέσει η ομάδα του Billy Butcher να τον σταματήσει;

Τα πρώτα 3 επεισόδια της δεύτερης σεζόν, όπως εξηγεί το lordoftheseries.gr, αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά, πώς μία σειρά σούπερ ηρώων μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα απ’ ό, τι οι κλασικές σειρές του είδους. Οι εκπλήξεις και η δράση δεν σταματούν, με την υπόθεση να εξελίσσεται με έναν αρκετά ικανοποιητικό ρυθμό.

Η σειρά από την Amazon Prime Video συνεχίζει να μας προσφέρει σάτιρα, περισσότερη βία αλλά και αίμα με τον Antony Starr στον ρόλο του Homelander να παραδίδει μαθήματα κακίας. Τα πρώτα επεισόδια της 2η σεζόν δεν μας απογοήτευσαν, αντιθέτως μας έκαναν να ανυπομονούμε για την συνέχεια, δίνοντας μας μία μικρή γεύση για το τι είναι ικανοί να κάνουν οι ήρωες μας για να κερδίσουν άλλη μία μάχη σε αυτόν τον «πόλεμο».