Υλικά
Από τότε που θυμάται τον εαυτό της η Εύα Φιλιπποπούλου βρίσκεται μέσα σε μία κουζίνα. Μια συνήθεια που μοιραία μετατράπηκε σε πάθος, το οποίο την οδήγησε πριν από δύο μήνες στην έκδοση του πρώτου της βιβλίου μαγειρικής με τίτλο «Οι καλύτερες ελληνικές συνταγές».
Η μαγειρική ανέκαθεν αποτελούσε την μεγάλη της αγάπη. Στην αρχή ερασιτεχνικά και έπειτα επαγγελματικά, καθώς πλέον διαθέτει και το δικό της site μαγειρικής, το «Dessert Talking», με συνταγές τόσο για αλμυρές όσο και για γλυκές δημιουργίες, η Εύα ασχολήθηκε με αυτήν γιατί η επιλογή της ήταν μονόδρομος, όπως η ίδια μας εξηγεί.