Ο ολοκαίνουριος και μοναδικά σχεδιασμένος θεατρικός και συναυλιακός χώρος ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή του Ταύρου ήρθε για να αλλάξει τα μέχρι πρότινος δεδομένα στη νυχτερινή ζωή της πόλης, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στον τρόπο διασκέδασης.

Η νέα σκηνή στο κέντρο της πόλης θα φιλοξενεί μουσικοθεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου με πρωταγωνιστές σπουδαίους καλλιτέχνες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 20 Δεκεμβρίου με το αχτύπητο δίδυμο Άννας Βίσση και Αντώνη Ρέμου, να υποδέχονται το φανατικό κοινό τους για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής με την παράσταση «Ένα ή Κανένα» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Οι κορυφαίοι ερμηνευτές που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο από τα πρώτα βήματα της καριέρας τους, εγκαινιάζουν μια νέα μορφή διασκέδασης, που θα συζητηθεί. Το οπτικοακουστικό υπερθέαμα που απαρτίζεται από μικρές ιστορίες με φόντο την πόλη διαρκεί 2 ώρες και 45 λεπτά με ένα διάλειμμα 15 λεπτών.

Η αίθουσα -με κυρίαρχα υλικά το γυαλί, το μέταλλο και το ξύλο που της δίνουν μοντέρνο και ταυτόχρονα οικολογικό χαρακτήρα- είναι διαμορφωμένη σε αμφιθεατρική διάταξη με θεατρικές θέσεις και πολυτελείς σουίτες στην πλατεία και τους εξώστες. Η εξωτερική όψη του θεάτρου -ένα έργο του Κώστα Βαρώτσου- απεικονίζει τον ουρανό και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα γλυπτά της Ευρώπης.

Το καλαίσθητο cafe-bar-restaurant που θα βρείτε στο εσωτερικό του καλύπτει όλες τις ανάγκες σας πριν, μετά ή στο διάλειμμα της κάθε παράστασης.

Σημειώστε ότι η κατανάλωση αλκοόλ, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από το bar,επιτρέπεται μόνο στις σουίτες-θεωρεία του Pantheon Theater.

Info
Παραστάσεις: Πέµπτη: 21.00-24.00, Παρασκευή & Σάββατο: 22.00–01.00, Κυριακή: 20.00–23.00
Τιμή εισιτηρίου: €15-50 (αναλόγως τη ζώνη) με ποτό

Πειραιώς 166, Αθήνα, τηλ. 210 3471111
www.athenspantheon.com
https://www.facebook.com/Pantheon.Theater.Athens