Παρασκευή 18 Οκτωβρίου. Αυτή ήταν η ημερομηνία της πρεμιέρας των εμφανίσεων του ταλαντούχου Γιώργου Σαμπάνη στο ACRO της Ιεράς Οδού που από φέτος μετατρέπεται σε Live Club. Αυτή όμως είναι και η ημερομηνία που άλλαξε τα αθηναϊκά weekends μιας και οι πληροφορίες μας θέλουν πλήθος κόσμου να γεμίζει το χώρο και να διασκεδάζει με την ψυχή του!

«Συνεργός» στο να ανεβαίνει η αδρεναλίνη στα ύψη, και ο dj Αντώνης Δημητριάδης, που κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ αφήνει προσωρινά την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη (ο ίδιος άλλωστε είναι ιδιοκτήτης του διάσημου Boston CoffeeTails & Friends) κι αναλαμβάνει τα decks του Acro.

Τον βρήκαμε στη Θεσσαλονίκη και μας εξήγησε γιατί πρέπει να εντάξουμε στο πρόγραμμά μας το Acro Live Club.

– Τι θα δει/ακούσει κάποιος στο Acro;

Θα απολαύσει ένα πρόγραμμα πλήρως ανανεωμένο, όπου ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσιάζει τα δικά του τραγούδια αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και παρασύρει ακόμη και τους πιο… απαιτητικούς στο ρυθμό! Στα decks συμβάλλω κι εγώ ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο η αδρεναλίνη!

– Η συνταγή του ντουέτου τραγουδιστής- dj φαίνεται να είναι άκρως επιτυχημένη τελικά…

Φυσικά! Ο κόσμος έχει βαρεθεί πια τα στημένα μαγαζιά τύπου παλιάς κοπής Live ή μπουζούκια. Θέλει να διασκεδάσει αυθεντικά και ανεπιτήδευτα. Στο Acro νιώθεις ότι είσαι προσκεκλημένος σε ένα ατελείωτο party!

– Γιατί να έρθει κάποιος στο Acro;

Για να περάσει μοναδικά χωρίς να πληρώσει εξωφρενικά αυτή τη διασκέδαση. Είναι προς τιμήν του Γιώργου Σαμπάνη αλλά και της ιδιοκτησία το γεγονός πως οι τιμές είναι μειωμένες και άκρως λογικές.

Info
ACRO Club, Ιερά Οδός 13, Τηλ: 213 0185030
Κάθε Παρασκευή & Σάββατο