Η Love Light prod & η Lollipop prod παρουσιάζουν στο Tiki Bar για πρώτη φορά, τον μάγο του beat making, Poldoore σ’ ένα ξεχωριστό DJ set τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου.

Το αγαπημένο παιδί των Cold Busted και Dusted Wax Kingdom, με πολλές συμμετοχές στις περίφημες συλλογές Bust Free, και τρία EPs (Dreamworks , Lush Life , Waiting For The World) ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του full album, «The Day Off». Beats / Samples / Hip Hop είναι οι βασικοί άξονες της μουσικής του, ενώ θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους Βέλγους παραγωγούς αυτή τη στιγμή.

«But I Do», «Solstice», «Banana Hammock», «Faithful Man», «In Your Head», «Nothing Left To Say», «Dream On», «Honey Don’t Cry», «Lush Life» είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που ακούς συνεχώς στις play lists ραδιοφωνικών σταθμών! Ρεμιξάρει Mos Def , Pete Rock & C.L. Smooth και Nas με ευκολία και δημιουργεί την εντύπωση ότι δημιουργεί νέα κομμάτια από την αρχή.

Οι Black Athena είναι οι σημαιοφόροι του μαύρου διαγαλαξιακού ήχου μέσα στο χρόνο. Έχοντας σαν αφετηρία το «The F0nk» πηδούν απο πλανήτη σε πλανήτη κηρύττοντας το ευαγγέλιο της μουσικής τους, με τη βοήθεια ενός ασημένιου τουρμποκίνητου SL1200MK2. Φανταστείτε τον J Dilla, τον Moodymann και τον Matt ‘Jam’ Lamont εγκλωβισμένους σε ένα ασανσέρ μιας πολυκατοικίας στη Φωκίωνος Νέγρη. Αυτός είναι ο ήχος των Black Athena το 2013.

Info: Tiki Bar, Φαλήρου 15, Κουκάκι. Τηλ.  210 9236908
Δευτέρα 28 Οκτωβρίου
Προπώληση: 8€ / μόνο εδώ http://poldooretikibar.eventbrite.com/
Στην είσοδο: 10€