Τα μοναδικά κρασιά Μικρός Βοριάς του Άγγελου Ρούβαλη συνεργάζονται με την κουζίνα του Piu Verde και το αποτέλεσμα είναι ένα εκπληκτικό μενού.
Ελάτε να το απολαύσετε στο καταπράσινο αυτό εστιατόριο από τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 – 00:30.
Πρόκειται για ένα μενού τεσσάρων πιάτων σε ένα ιδανικό ταίριασμα με τρία διαφορετικά κρασιά, στην οικονομική τιμή των 25 ευρώ.
Συγκεκριμένα, το γευστικό ταξίδι ξεκινάει με το ορεκτικό κουσκουσάκι με μανιτάρια, βασιλικό και Λαδοτύρι Μυτιλήνης, που συνοδεύεται εξαιρετικά με τον Μικρό Βοριά Λευκό, των ποικιλιών Chardonnay – Sauvignon blanc.
Στη συνέχεια, με τη σαλάτα από ρόκα, σιτάρι, σύκα, φρέσκο κόλιανδρο, καπνιστό τυρί Μετσόβου & dressing βαλσάμικου σύκου θα ταιριάξει υπέροχα ο Μικρός Βοριάς Ροζέ.
Για το κυρίως πιάτο, χοιρινά φιλετάκια μενταγιόν με Nectar Σάμου, passion fruit, τζίντζερ, με φουντούκια σε πουρέ πατάτας ή μοσχαράκι ραγού με σκιουφηχτά και λαχανικά, συνοδευόμενα από τον Μικρό Βοριά Ερυθρό, των ποικιλιών Merlot και Cabernet Sauvignon, που θα αναδείξει την πλούσια γεύση των συγκεκριμένων πιάτων. Το μενού κλείνει με Cheesecake με σάλτσα βύσσινο.
Με γεύση εκλεπτυσμένη, κι όμως τόσο στιβαρή, αρώματα φρούτων και φρέσκια διάθεση ο πολυβραβευμένος Μικρός Βοριάς Chardonay- Sauvignon Blanc μαγεύει ευχάριστα τις αισθήσεις. Συνδυάζεται μοναδικά με λευκά κρέατα, ψάρια, σαλάτες, ψητά λαχανικά και τυριά, ενώ απογειώνει την γεύση των ζυμαρικών συνοδευμένων από λευκές σάλτσες.
Ο Μικρός Βοριάς Merlot – Cabernet Sauvignon, με το βαθύχρωμο πορφυρό χρώμα και τις βιολετί ανταύγειες, σερβίρεται μεταξύ 14°C-16°C. Η εντυπωσιακή του εμφάνιση σε συνδυασμό με την ποικιλία των γλυκών γεύσεων και κυρίαρχων αρωμάτων που το συνθέτουν, θα μετατρέψουν κάθε σας γεύμα στο απόγειο της γαστρονομικής απόλαυσης.
Επιτρέψτε του να λάμψει συνοδεύοντάς το με ψητά κρέατα και υπογραμμίστε τη γεύση του με ζυμαρικά με πικάντικές κόκκινες σάλτσες. Η πλούσια και άκρως αρωματική του επίγευση, συναντά περίτεχνα ακόμη και τα ανάλαφρα τυριά.
Τα φρέσκα αρώματα του Μικρού Βοριά Rose σε συνδυασμό με το ακαταμάχητο, γλυκό, χρώμα του, το κατατάσσουν σε ένα από τα καλύτερα κρασιά της κατηγορίας του.
Η ένωση όξινων και γλυκών φρούτων με τα αρώματα της βιολέτας και του μενεξέ δημιουργούν μία γεύση ονειρική, που συνδυάζεται άψογα με κλασικά ελληνικά λαδερά πιάτα, κοτόπουλο αλλά και ψάρι μαγειρεμένα σε κόκκινες αποχρώσεις, που θα συναρπάσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Προσφέρεται ιδανικά και ως απεριτίφ.
Για αυτό μην το χάσετε! Χαρίστε στον εαυτό σας μια έξοδο αφιερωμένη στη γαστρονομική απόλαυση. Ταξιδέψτε στις μοναδικές γεύσεις του Piu Verde και τα πλούσια αρώματα των κρασιών του Άγγελου Ρούβαλη.
*Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του Άγγελου Ρούβαλη γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.