Τροπικές γεύσεις στο βορρά της Ελλάδας; Σίγουρα! Μετά τον Κεραμικό και το Χαλάνδρι στην Αθήνα, την Κέρκυρα, το «Μεγάλο Κύμα» της γεύσης «σκάει» στη Θεσσαλονίκη!

Το εξωτικό Resto «The Big Kahuna» άνοιξε την παραλία του στο κέντρο της πόλης πριν από λίγες ημέρες.

Το νέο εστιατόριο των διάσημων Kahuna Bros βρίσκεται στην οδό Ρογκότη 4 πάνω απ την πλατεία Ελευθερίας, είναι ανοικτό καθημερινά 13:00 -01:00 και σερβίρει τα πιο εξωτικά burgers, σαλάτες, τα διάσημα burritos, τις ακαταμάχητες βραζιλιάνικες σούβλες, τα ορεκτικά και τα τροπικά cocktails των Kahuna Bros.

Τα εστιατόρια «The Big Kahuna» είναι μια ιδέα που βασίζει τις ρίζες της στην επιθυμία των εμπνευστών της να ζουν ξέγνοιαστα, σαν να είναι πάντα καλοκαίρι και παράλληλα να δημιουργούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που πάνω απ όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο με τις ανορθόδοξες συνθέσεις τους.

Στόχος τους είναι να δημιουργούν τα πιο exotic burgers της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε τους «Κεφτέδες κροκόδειλου σε τραγανή χρυσαφένια κρούστα», τα «Caribbean noodles», το διάσημο burger «65 Napkins» με µοσχαρίσιο µπιφτέκι, διπλό cheddar, καπνιστό bacon, τοµάτα ψηµένη στα ξύλα, cream cheese, µαρµελάδα chili και χειροποίητη barbeque sauce», το «KAHI KAHI Burger με burger σε τραγανά cheese sandwich buns µε µοσχαρίσιο µπιφτέκι, Steve’s hawaiian barbeque sauce (The Mission), τα «Steam bun με crispy duck, hoisin mayo, τηγανητά noodles, πικλες αγγουριού και spring onions, και πολλά άλλα!

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και η υπηρεσία Delivery, ώστε να απολαμβάνετε τις γεύσεις του Kahuna, με ένα τηλεφώνημα στο σπίτι σας.

Η επιρροές τους είναι από τα νησιά της Καραϊβικής,την Hawai, τηv Λατινική Αμερική αλλά και την Ασία… και οι γεύσεις τους αποστάγματα από τους πιο εξωτικούς προορισμούς.

Ο Δημήτρης Μπαλλιάν και ο chef Στέφανος Στεφανίδης, μας δίνουν μια one off εμπειρία να ταξιδέψουμε στα νησιά των ονείρων μας, χωρίς να διανύσουμε μίλι.

Το The Big Kahuna άνοιξε την πρώτη «παραλία» του πριν από δυο χρόνια στον Κεραμικό, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ αργότερα άνοιξε στο Χαλάνδρι και το νησί της Κέρκυρας.

The Big Kahuna North 

Ρογκότη 4

Θεσσαλονίκη

Τηλ. 231 0270783

Ωράριο: 13:00 -01:00