Το  κατάστημα nice n easy στην Κηφισιά αναδείχθηκε από το κοινό ως το καλύτερο εστιατόριο και τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Comfort Zone των Tasty Guide Awards. slkd2 Ο  Χρήστος Αθανασιάδης, παρέλαβε το βραβείο σε μια πολύ όμορφη βραδιά που διοργανώθηκε από τον όμιλο των Αττικών Εκδόσεων στην Γκαλλερί Ζουμπουλάκη τη Δευτέρα 26 Μαρτίου. Ευχαρίστησε τους διοργανωτές και το κοινό που «με τη ψήφο του μας χάρισε αυτή τη διάκριση» ενώ επίσης είπε ότι  «το βραβείο αυτό ανήκει στην ομάδα των στελεχών των nice n easy που με ταλέντο, ομαδικότητα και πάθος δημιουργούν την πραγματική ταυτότητα των εστιατορίων μας». slkd3 Ευχαρίστησε ονομαστικά τον βασικό του συνεργάτη chef Άκη Αμηρά, τον chef de cuisine Νίκο Μάρα καθώς και τον υπεύθυνο του καταστήματος Δημήτρη Ζέρβα.

slkd4
Άκης Αμηράς
Στο βραβευμένο κατάστημά, όπως και σε αυτά του Κολωνακίου και της Μυκόνου, τα nice n easy  φροντίζουν,  ως πρωτοπόροι εδώ και μια δεκαετία στη νόστιμη και υγιεινή farm – to table κουζίνα, να  προσφέρουν στους φανατικούς φίλους τους νόστιμα πιάτα  μαγειρεμένα με σύγχρονες τεχνικές και εξαιρετικές πρώτες ύλες.
slkd5
Νίκος Μάρας
Το nice n easy της Κηφισιάς  ανακαινίστηκε πρόσφατα, με επέκταση του εξωτερικού χώρου, αλλά και σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό του. slkd1 Organic bistro nice n easy Ομήρου 60 και Σκουφά, Κολωνάκι, 210 3617201 Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά, 210 8082014