Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η παρέα του «εισέβαλαν» στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Αυγούστου και έκοψαν 11.746 εισιτήρια πανελληνίως, μόλις την πρώτη μέρα προβολής της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι». Προσθέτοντας και τα εισιτήρια των previews που προβλήθηκαν το Σαββατοκύριακο, οι «Αναλώσιμοι» έχουν ήδη αγγίξει τα 14.000 εισιτήρια. Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας στην Αμερική, με εισπράξεις που έφτασαν τα 35 εκατ. δολάρια από το πρώτο μόλις Σαββατοκύριακο προβολής, οι «Αναλώσιμοι» κατέκτησαν και το ελληνικό box office, αψηφώντας το γεγονός πως βρισκόμαστε ακόμα στην καρδιά της περιόδου διακοπών των Ελλήνων.

«Οι Αναλώσιμοι» είναι ένα προσωπικό project του Σιλβέστερ Σταλόνε, στο οποίο υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία, ενώ έχει αναλάβει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τον πλαισιώνει ένα εντυπωσιακό cast, που περιλαμβάνει τους Μίκι Ρουρκ («The Wrestler»), Τζετ Λι («The Mummy 3»), Τζέισον Στέιθαμ («Transporter»), Έρικ Ρόμπερτς («The Dark Knight»), Ντολφ Λούντγκρεν («Universal Soldier»), αλλά και τους Μπρους Γουίλις και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Μια ομάδα έξι άριστα εκπαιδευμένων μισθοφόρων, γνωστή ως «Οι Αναλώσιμοι», προσλαμβάνεται με σκοπό να ανατρέψει τον δικτάτορα ενός νησιού, που βρίσκεται κοντά στη Βραζιλία. Στο κατόπι τους βρίσκονται ένας πράκτορας της CIA, ο ψυχωτικός σωματοφύλακάς του και ένα πρώην μέλος της ομάδας που αναζητά εκδίκηση.