Οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας από το 2015 έχουμε ανακαλύψει στο Parlo, στο Ψυχικό, ένα value for money στέκι με γεύσεις και αρώματα που μας ταξιδεύουν στη γείτονα χώρα μέσα από τα εμπνευσμένα πιάτα του. Με έμφαση στην ποιότητα της πρώτης ύλης, «έξυπνους» συνδυασμούς και σεβασμό στην κουζίνα την οποία αντιπροσωπεύει, το Parlo μας καλεί να δοκιμάσουμε τις εκλεκτές προτάσεις του, σε ένα περιβάλλον απλό και συνάμα ζεστό και φιλικό, να πιούμε το κρασί μας και να απολαύσουμε αυθεντικές italian style στιγμές. Ο κατάλογός του χαρακτηρίζεται για τη σύγχρονη ματιά και τις μοντέρνες παρεμβάσεις που έχει κάνει ο σεφ σε κλασικές, ιταλικές συνταγές, με απόλυτους πρωταγωνιστές την πίτσα και την πάστα. Τραγανά ρολλά με μανιτάρια και πανσέτα σε μαγιονέζα τρούφας και τσιπς πατάτας με λάδι τρούφας και παρμεζάνα στα ορεκτικά που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε. Οι λάτρεις της πίτσας θα βρείτε 10 επιλογές με εκλεκτές πρώτες ύλες και συνδυασμούς που πραγματικά εντυπωσιάζουν. Από αυτές το ενδιαφέρον προκαλούν οι Smashing Pumpkin με γλυκιά κολοκύθα, μοτσαρέλα, τσορίθο και γκοργκοτζόλα, Salumaio με ντομάτα, ποικιλία ιταλικών αλλαντικών και παρμεζάνα, The Truffle Drug με φρέσκα μανιτάρια, πανσέτα και κρέμα μαύρης τρούφας και Mobster Mama με πεπερόνι, ταλέτζιο, φρέσκα αυγά και λάδι τρούφας. Στον αντίποδα, ζυμαρικά και ριζότο «παίζουν» δυναμικά στο μενού του, με τα ριγκατόνι καπονάτα (με μελιτζάνα, ντομάτα, ελιές, τυρί chevre και δυόσμο), τις μαύρες ταλιατέλες με σολομό (σε κρέμα σαφράν με άνηθο), φετουτσίνι με πορτσίνι (φρέσκα μανιτάρια και κρέμα παρμεζάνας) και το ριζότο με καπνιστό χοιρομέρι (θυμάρι, φινόκιο, παρμεζάνα) να αποτελούν άξιους εκπροσώπους της κατηγορίας. Συνοδέψτε τις επιλογές σας ποιοτικό house wine. Τέλος, όσοι δεν μπορείτε να πείτε όχι σε μια γλυκιά αμαρτία, δοκιμάστε οπωσδήποτε ένα αυθεντικό affogato (παγωτό καραμέλα με ανθό αλατιού και εσπρέσσο) ή πικάντικη τάρτα σοκολάτας (με ροδοπίπερο Μαδαγασκάρης, κρέμα σοκολάτας και πραλίνα φουντουκιού). Πληροφορίες Αδριανείου 25Α & Βεάκη, Νέο Ψυχικό Τηλ. 213 0365719 Fb page: Parlo