Η ημέρα που όλοι περιμένουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή πλησιάζει. Η Amita Motion γεμίζει Θετική Ενέργεια και μας προσκαλεί όλους στις 8 Σεπτεμβρίου, από νωρίς το απόγευμα, για 12η συνεχή χρονιά, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ. Η μουσική, τα εντυπωσιακά acts  και τα δεκάδες χιλιάδες χαμόγελα θα συγχρονιστούν, δίνοντας ραντεβού στην πιο Θετική Ημέρα του χρόνου. Η Amita Motion, θα προσφέρει και φέτος μια αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη εκπλήξεις και όπως πάντα με δωρεάν είσοδο για όλους όσοι παρακολουθήσουν από κοντά την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2017! amita2 Αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής αλλά και της διεθνούς μουσικής σκηνής, αναμένεται να παρουσιάσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα, στον πιο αναγνωρισμένο και πολυαναμενόμενο μουσικό θεσμό της χρονιάς. Εκπλήξεις, διαδραστικά happenings και ανατρεπτικά acts θα δώσουν το πιο θετικό έναυσμα στη νέα σεζόν! Το μήνυμα «Είμαστε αυτό που κρύβουμε μέσα μας! Είμαστε Θετική Ενέργεια!» ηχεί δυνατά! Και επειδή όλοι «Είμαστε Θετική Ενέργεια», από το εντυπωσιακό stage δε θα λείψουν για ακόμα μια χρονιά οι πρωτοποριακές guest εμφανίσεις. Oι super stars NERVO και oι σαρωτικοί DVBBS μετά τις εμφανίσεις τους στα μεγαλύτερα dance festivals του κόσμου, θα «προσγειωθούν» στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας για ένα ανεπανάληπτο show.

amita5
NERVO
Ενέργεια, δύναμη και παλμό θα δώσουν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2017 οι: ΜΕΛΙSSES & DJ Young, Playmen & MAD M.A.C., Πάνος Μουζουράκης & Xenia Ghali, Έλενα Παπαρίζου & Mark Angelo, Ελένη Φουρέιρα & DJ Pitsi ενώ με τους ρυθμούς τους θα απογειώσουν τη βραδιά οι: Κings, MIKE, N.O.E., Radioact, Snik, Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος & Charis Savva. Επιπλέον, οι Μarcus & Martinus, το συγκρότημα φαινόμενο από την Νορβηγία, που έχει  ξεσηκώσει όλη την Ευρώπη, θα χαρίσει στο κοινό την πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία με τα εκπληκτικά του acts και τη θετική του διάθεση.
amita4
DVBBS
Επιπλέον, τα δύο συγκροτήματα που αναδείχτηκαν από τον διαγωνισμό της Amita Motion «Back 2 Bands», οι The Players & οι The Starboys, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το πρώτο τους live performance στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και να ζήσουν από κοντά την πιο αξέχαστη και θετική εμπειρία!
amita3
Back2Bands
Το δικό του μοναδικό στίγμα θα δώσει και φέτος ο αγαπημένος παρουσιαστής και πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς!
amita6
Θέμης Γεωργαντάς
Θα είμαστε όλοι εκεί! Ακολουθήστε μας: facebook amitamotion   twitter amitamotion   instagram amitamotion   youtube AmitaMotionOfficial   thetikienergeia.gr