Σύμφωνα με ανακοίνωση της Klei Entertainment, η συνέχεια του ιδιαίτερα όμορφου Shank είναι γεγονός. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας, το sequel βρίσκεται υπό ανάπτυξη για παραπάνω από ένα χρόνο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του ερχόμενου έτους για τις online υπηρεσίες των PlayStation 3 και Xbox 360, καθώς και στα PC.

Η προαναφερθείσα εταιρία υπόσχεται πως δεν θα προσφέρει απλά “περισσότερο Shank”, αλλά θα προχωρήσει σε αλλαγές όλων των gameplay μηχανισμών, ώστε να προσφερθεί μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις και γενικότερα να επιτευχθεί περισσότερη αμεσότητα στο χειρισμό του Shank.

Όπως δήλωσε ο Jamie Cheng, ιδρυτής της Klei Entertainment, στον τομέα της δημιουργικότητας το Shank έχει ακόμα πολλά να προσφέρει, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι έδωσαν προσοχή στα σχόλια της gaming κοινότητας σχετικά με τον πρώτο τίτλο, έτσι ώστε να προβούν στις απαραίτητες αλλαγές. Όπως είπε χαρακτηριστικά, “αποσυναρμολόγησαν” πλήρως το πρώτο παιχνίδι και το επανασύνθεσαν, προκειμένου να βελτιώσουν τα animations, τα γραφικά αλλά και τους μηχανισμούς της μάχης.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

πηγή: gameover