Μπορεί το μπουρίνι να τρόμαξε κάποιους στην Αττική αλλά τα προγραμματισμένα πάρτι δεν φαίνεται να ακυρώνονται. Για αυτό, όσοι θέλετε να συνδυάσετε το μπάνιο, με το ποτό και τρελό κέφι δεν έχετε παρά να τσεκάρετε τα παρακάτω events που αρχίζουν οσονούπω:

Στο Mojito Bay στις 17:30 με ελεύθερη είσοδο παίζουν οι Βέλγοι Aeroplane που φέρνουν την balearic dance pop πρότασή τους στην Αγία Μαρίνα. Ο Viton και ο CJ Jeff υποδέχονται στα πλατό τον Johnny Kaz για ένα dance party με tech house ήχους γύρω από την πισίνα τουW Poolside Dreams. Στις 17:30 με 15€ είσοδο και ποτό. Στο γνωστό πια Cariocas στο Σχοίνο (Αλεποχώρι), το house party on the beach με τους Sunshine Pedro και Thai έχει ήδη ξεκινήσει ενώ ο Derek Liontis κάνει ζωντανά vocals πάνω σε γνωστά dance hits. Στα πλατό οι DJs Gregory, Geo D. Carlo, DJ D.M. και Dimitris XK. Vega Στις 18:00 με είσοδο 10€ και ποτό.

Ενημερωτικά για όσους θα κινηθούν στο κέντρο υπάρχουν τα εξής δρώμενα: Barbecue στο στενάκι της Αβραμιώτου, με τις freestyle επιλογές της ομάδας Bomba Energia Soundsystem στο Six D.O.G.S. στις 17:00 με ελεύθερη είσοδο. Για πιο dance καταστάσεις πηγαίνεται λίγο παρακάτω στου Ψυρρή και συγκεκριμένα στο Astron όπου θα χορέψετε με τις dance μουσικές επιλογές των John Minimak, Intruder και Biomusik. Astron Στις 18:00 με ελεύθερη είσοδο.