OHAYOU στα Ιαπωνικά σημαίνει καλημέρα και το Rakkan Bar Restaurant στην Κηφισιά –ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα– επανέρχεται δυναμικά προσφέροντας την πιο απολαυστική καλημέρα τις Κυριακές, με τις ολοκαίνουριες προτάσεις του a la carte OHAYOU Brunch Menu. Κάθε Κυριακή, από τις 12.00 έως τις 17.00, απολαμβάνουμε τις ολοκαίνουριες γευστικές προτάσεις του Chef de cuisine, Γιάννη Σιμοτά, στο a la carte Brunch Menu όπως τα Αυγά Μπένεντικτ με σπανάκι και σολομό σιγοβρασμένο σε miso, τα Scrambled eggs με donut πατάτας και bacon, τα Τacos μοσχαριού με wasabi coleslaw, το Sandwich καβουριού με onion rings και μαρμελάδα τομάτας τσίλι. Βέβαια, δεν ξεχνάμε τα Burgers που τόσο αγαπήθηκαν με κοτόπουλο, rib eye αλλά και σολομό και ολοκληρώνουμε τη γευστική αμαρτία της Κυριακής με τα απολαυστικά γλυκά του Rakkan όπως το εξωτικό Perouvian Souffle, την Τάρτα Μήλου, το Μιλφέιγ, τη σοκολατένια Namelaka και το Macae chocolate passion. Το Rakkan φημίζεται για τη συλλογή του σε τσάι γι’ αυτό δεν χάνουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε ένα από τα 13 είδη τσαγιού που προσφέρονται στο Brunch. Συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με γεύσεις και αλχημείες από τις διεθνείς κουζίνες του κόσμου, το Rakkan Bar Restaurant μας περιμένει κάθε στιγμή της ημέρας στο εντυπωσιακό, minimal περιβάλλον του για να απολαύσουμε τις φινετσάτες γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας του, υπό την επιμέλεια του αναγνωρισμένου σεφ Naruse Fumiaki, από το μεσημέρι (με ολοκαίνουριες a la carte προτάσεις και νέες, φιλικές για όλους τιμές) μέχρι το βράδυ.
Info
Για κρατήσεις: 210 8087941 Λεωφόρος Κηφισίας 238-240, Κηφισιά [email protected] www.rakkanrestaurant.gr www.facebook.com/RakkanBarLoungeRestaurant?_rdr=p