Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές στη φετινή γιορτή της Amita Motion για τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας. Πάνω από 65.000 νέοι ήρθαν κοντά, συμμετέχοντας σε ένα από τα καλύτερα μουσικά event της Ελλάδας στο Τείχος των Εθνών στο Ο.Α.Κ.Α. Από το 2006 η Αmita Μotion, ως «Χορηγός Θετικής Ενέργειας» μας έχει συνηθίσει στις συναρπαστικές συναυλίες, ωστόσο η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο, αφού πρόκειται για ένα πολύπλευρο διαδραστικό συναυλιακό event με τη συμμετοχή πολλών και αγαπημένων καλλιτεχνών. Στον εορτασμό 10 χρόνων Θετικής Ενέργειας οι Στέλιος Λεγάκης, Αναστάσιος Ράμμος και Κωνσταντίνος Φρατζής ανέλαβαν να ζεστάνουν το κοινό και στη συνέχεια παρέδωσαν τη σκυτάλη στον αγαπημένο παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος σήμανε και επίσημα την έναρξη της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2015 Amita Motion. Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκαν ο Μύρωνας Στρατής με τον Ησαΐα Ματιάμπα και αργότερα εμφανίστηκε ο Stan για να ξεσηκώσει το κοινό με τις μοναδικές του επιτυχίες.

Stan on stage
Stan on stage
Μύρωνας Στρατής & Ησαΐας Ματιάμπα
Μύρωνας Στρατής & Ησαΐας Ματιάμπα
Πέρασαν όλα αυτά τα ονόματα και το event δεν είχε φτάσει καν στη μέση του, αφού guest εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Stavento και πιο μετά η Demy που σε μια συνεργασία με τον OGE ξετρέλανε το κοινό.
Stavento on stage
Stavento on stage
Demy, ΜΕΛΙSSES & Playmen
Demy, ΜΕΛΙSSES & Playmen
Στη σκηνή ανέβηκαν αργότερα οι Boys + Noise και τους διαδέχτηκαν οι MEΛΙSSES και οι Playmen, οι οποίοι παρουσίασαν και ένα ξεχωριστό live με την Demy. Η λίστα με τα μεγάλα ονόματα του event δεν έχει τέλος, αφού ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος σε μία συνεργασία έκπληξη με την Ελένη Φουρέιρα και τους Boys + Noise απογείωσαν τη διάθεσή του κοινού. Προηγήθηκε ο Claydee καθώς και η Vassy μαζί με τους Ace 2 Ace. Το κοινό της Amita Motion σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας μπορούσε να βρει στο positive booth και τον Dj Pitsi.
Boys+Noise & Ελένη Φουρέιρα on stage
Boys+Noise & Ελένη Φουρέιρα on stage
Η αξέχαστη εμπειρία όμως κορυφώθηκε όταν ο Σάκης Ρουβάς με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει ξετρέλανε το κοινό σε ένα φαντασμαγορικό live. Ο κορυφαίος σταρ αποθεώθηκε από τους δεκάδες χιλιάδες θεατές, που τον συνόδευσαν με τη φωνή τους στα 10 πιο θετικά τραγούδια της πολυετούς καριέρας του, τα οποία επιλέχθηκαν από το κοινό σε έναν ψηφιακό διαγωνισμό. Αυτό κι αν είναι καινοτομία για τα συναυλιακά δεδομένα.
Sakis Rouvas On Stage
Sakis Rouvas On Stage
Sakis Rouvas On Stage
Sakis Rouvas On Stage
Για όλα τα νέα για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας της Amita Motion καθώς και για συμμετοχή σε σχετικούς διαγωνισμούς επισκεφτείτε την Amita Motion στο Facebook. ΡΟΥΒΑΣ