Mερικές νέες πληροφορίες για το τρίτο μέρος της σειράς Uncharted, μας έρχονται μέσα από το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Official Playstation Magazine (USA), τις οποίες και αποκάλυψε η δημιουργός Naughty Dog.

*Τα παρακάτω περιέχουν SPOILERS σχετικά με την υπόθεση και τις τοποθεσίες *

-Η έρημος που είδαμε στο πρώτο trailer του παιχνιδιού και στην οποία λαμβάνει χώρα μεγάλο μέρος του, είναι η απέραντη έρημος Rub’ al Khali (η οποία καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της αραβικής χερσονήσου και καλύπτει περιοχές της Σαυδικής Αραβίας, του Ομάν και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων).

-Ο παίκτης θα συναντήσει όλα αυτά που μπορεί να περιμένει κανείς από μία αληθνή έρημο, όπως αμμοθύελες και αντικατοπτρισμούς, που δημιουργούν ένα άκρως ρεαλιστικό και συνεχώς εναλλασσόμενο περιβάλλον. Σύμφωνα με τους developers έχει γίνει πολύ προσπάθεiα στην απόδοση και της παραμικρής λεπτομέρειας.

-Ο Drake και ο Sully είναι στην Αραβία αναζητώντας το “Iram of the Pillars”, μία μυθική, χαμένη πόλη. ‘Αλλες περιοχές που θα επισκεφτεί ο Drake είναι -μεταξύ άλλων- τα “σκοτεινά σοκκάκια” του Λονδίνου κι ένας αρχαίος ναός στη ζούγκλα. To παιχνίδι είναι επηρρεασμένο σε μεγάλο βαθμό από την ταινία “ο Λώρενς της Αραβίας” .

-Η Katherine Marlowe, κύρια αντίζηλος του Drake στο Uncharted 3, ανήκει σε μία μυστική κοινωνία που χρονολογείται από την εποχή της βασίλισσας Ελισάβετ της Α’.

-Το gameplay εμφανίζεται διευρυμένο ειδικά στον τομέα του melee combat. Ο Nathan θα μπορεί να τα βάλει με πολλούς αντιπάλους ταυτόχρονα αλλά και να χρησιμοποιήσει διάφορα αντικείμενα από το περιβάλλον, όπως μπουκάλια που θα πιάνει και θα τα “κατεβάζει” στα κεφάλια των θυμάτων του.

-H Νaughty Dog αφήνει να εννοηθεί ότι ίσως υπάρξουν gameplay sequences με σκηνές καταδίωξης, όπου ο παίκτης θα κληθεί να οδηγήσει μηχανές, αλλά και κάτι…μεγαλύτερο…

-Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μία public beta να προηγηθεί της κυκλοφορίας του τίτλου.

-Τέλος, η Naughty Dog ανέφερε πως η σειρά Uncharted -από τη σύλληψή της- ποτέ δεν προοριζόταν για τριλογία, πιθανότατα υποννοώντας ότι θα υπάρξουν και άλλα sequels πέραν του Uncharted 3.

Το Uncharted 3 έρχεται αποκλειστικά στο PlayStation 3 στις 4 Νοεμβρίου του 2011.

Πηγή: gameover.gr