Η 21η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου εξελίχθηκε σε  γιορτή για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό της χώρα μας, καθώς παρά την ζέστη και το μεσοκαλόκαιρο 42 οδηγοί δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα που παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Start Line τα κατάφερε και πάλι ώστε να μιην υπάρξουν χρονικές καθυστερήσεις κάτι που βοήθησε στον έντονο συναγωνισμό που αναπτύχθηκε στις 5 κατηγορίες.

Στην Cat 4, νικητής αναδείχθηκε ο Πολύδωρος Φούντας με το Peugeot 106 S16, σημειώνοντας και στα δύο σκέλη του αγώνα τον ταχύτερο χρόνο, με δεύτερο τον Βασίλη Ντέρμα με Citroen Saxo VTS και τρίτο τον Χρήστο Ντέκα με Citroen Saxo VTS. 

Στην Cat 3, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του, με το Honda Civic Type R, αφήνοντας δεύτερο τον Γιάννη Παράβαλο με ακόμη ένα Honda Civic Type R και τρίτο τον Γιώργο Ντέκα με Peugeot 106 S16.

Στην Cat 2, o Νίκος Μπόμπης με το Peugeot 106 Rallye σημείωσε και στα δύο σκέλη του αγώνα τον ταχύτερο χρόνο κερδίζοντας, τον Κωνσταντίνο Ντέκα με Peugeot 205 Rallye και τον Διονύση Καλούδη με Peugeot 205 Rallye.

Στην Cat 1, είχαμε τη μάχη των Mitsubishi Lancer EVO. Τελικά, ο Δημήτρης Μουργελάς με Mitsubishi Lancer EVO VII πήρε τη νίκη, αφήνοντας δεύτερο τον Ταξιάρχη Ασημακόπουλο (Mitsubishi Lancer EVO IX). Η τρίτη θέση είχα άρωμα γυναίκας, καθώς σε αυτήν κατετάγη η Θεοδώρα Χόνδρου με Ford Sierra RS Cosworth.

Τέλος, η Formula Saloon όπως πάντα έκλεψε τις εντυπώσεις με τα εντυπωσιακά αγωνιστικά οχήματα. Νικητής αναδείχθηκε ο Αργύρης Τσούλος με Mitsubishi Lancer EVO VIII, ενώ η μάχη για τη δεύτερη θέση που περίμεναν όλοι δεν έγινε ποτέ καθώς το Ford Escort RS2000 του Νίκου Παπαδόπουλου είχε πρόβλημα με το ημιαξόνιο στο δεύτερο σκέλος του αγώνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Παναγιώτης Δούβαλης με την BMW E36 να βρεθεί με άνεση στη δεύτερη θέση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Γιώργος Παναγόπουλος με ακόμη μία BMW E36.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, στην πλατεία της Δημητσάνας πραγματοποιήθηκε μέσα σε ευχάριστο κλίμα η τελετή απονομής.