Τα σύγχρονα φορτηγάκια (pick-up) πολλές φορές ξεπερνούν σε πολυτέλεια και εξοπλισμό ακριβά εξειδικευμένα επιβατικά. Αντιπροσωπευτικό δείγμα το Ranger Raptor της Ford, για το εσωτερικό του οποίου η σχεδιαστική ομάδα της μάρκας έδωσε τον καλύτερο εαυτό της. Έτσι η καμπίνα του νέου Raptor εμπλουτίστηκε με έξτρα προσθήκες και πινελιές που αναβαθμίζουν την high-tech αισθητική της,όσο και τον έντονα σπορτίφ χαρακτήρα της.

Η καμπίνα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέα, σπορ καθίσματα μπροστά και πίσω, τα οποία είναι εμπνευσμένα από μαχητικά αεροσκάφη, που αυξάνουν το επίπεδο άνεσης και προσφέρουν περισσότερη υποστήριξη στο σώμα τόσο όταν το όχημα στρίβει με υψηλές ταχύτητες στην άσφαλτο όσο και στις off-road περιπλανήσεις στην ύπαιθρο.

Ford Ranger Raptor

Την ίδια στιγμή, οι πινελιές Code Orange στον πίνακα οργάνων, στις επενδύσεις και τα καθίσματα, αντανακλώνται στον ambient φωτισμό του Ranger Raptor, που λούζει το εσωτερικό με μία κεχριμπαρένια (χρυσοκίτρινη) λάμψη. Ταυτόχρονα, το premium θερμαινόμενο τιμόνι με τη δερμάτινη επένδυση και την σπορ σχεδίαση διαθέτει επίσης ειδικές υποδοχές για τους αντίχειρες, σήμανση για τη θέση της ευθείας, καθώς και χειριστήρια αλλαγών σχέσεων για το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο από χυτό μαγνήσιο, τα οποία ολοκληρώνουν τη σπορ αίσθηση.

Οι επιβάτες του νέου ξεχωριστού μικρού φορτηγού απολαμβάνουν επίσης την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας. Στη high tech καμπίνα δεσπόζει μία πλήρως ψηφιακή οθόνη 12,4 ιντσών καθώς και μία κεντρική οθόνη αφής 12 ιντσών, σε διάταξη πορτρέτου, που υποστηρίζουν τα συστήματα ελέγχου, ενημέρωσης, συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου, αλλά και το προηγμένο SYNC 4A νέας γενιάς της Fordπου προσφέρει ασύρματη συμβατότητα Apple Car Play και Android Auto χωρίς έξτρα χρέωση.

Επίσης, η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα είναι συνδεδεμένη με μία κάμερα 360 μοιρών που διευκολύνει το παρκάρισμα τόσο εντός πόλης όσο και εκτός αυτής.

Ford Ranger Raptor

Η τεχνολογία του Ranger Raptor είναι ήδη προετοιμασμένη για το μέλλον, ώστε να μπορεί να προσφέρει ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού μέσω Ford Power-Up χάρη στο ενσωματωμένο μόντεμ Pass Connect. Την ίδια στιγμή, ένα ηχοσύστημα της B&O με 10 στο σύνολο ηχεία προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας ήχο σε όλους τους επιβάτες.

Η ομάδα σχεδίασης δημιούργησε επίσης στην καμπίνα, πολλούς έξυπνους και πρακτικούς αποθηκευτικούς χώρους και χρήσιμα χαρακτηριστικά για τον οδηγό και τους υπόλοιπους επιβάτες. Για παράδειγμα, εκτός από τις μεγαλύτερες τσέπες στις πόρτες που πλέον μπορούν να μεταφέρουν περισσότερα πράγματα, δεν υπάρχουν μέρη μόνο για την τοποθέτηση του κινητού τηλεφώνου ή την ασύρματη φόρτισή του όπου είναι συμβατό, αλλά και ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στην κεντρική κονσόλα που σε συνδυασμό αναβαθμίζουν την άνεση και την πρακτικότητα.