Το κορυφαίο «super mini» αυτοκίνητο θα υποστεί μερικές αλλαγές για το 2011 από τη γερμανική εταιρεία.

Στις αρχές της χρονιάς η Opel άλλαξε αρκετά πράγματα στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, όπως τους νέους, ισχυρούς και οικονομικότερους κινητήρες. Αυτό που έμενε λοιπόν ήταν αισθητικές αλλαγές εσωτερικά και εξωτερικά.

Τα νέα εμπρός και πίσω φώτα καθώς και ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα (άρα καλύτερη ψύξη του κινητήρα) δίνουν άλλο αέρα στο κορυφαίο «μικρό».

Ακόμα η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε ανανεώσεις στην καμπίνα του αυτοκινήτου με νέες επενδύσεις και βελτιωμένης ποιότητας πλαστικά μέρη. Αυτό που εντυπωσιάζει στο νέο Opel Corsa είναι το νέο σύστημα ψυχαγωγίας της Opel (Touch&Connect), το οποίο αποτελείται από δορυφορικό σύστημα πλοήγησης «πάνω» σε οθόνη 5 ιντσών.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, οι βενζινοκινητήρες παραμένουν αναλλοίωτοι καθώς αλλαγές παρατηρούνται μόνο στους πετρελαιοκινητήρες του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα προστέθηκε ένας 1.300άρης τουρμποντίζελ με απόδοση 95 ίππων και σύστημα Start&Stop με μέση τιμή κατανάλωσης στα 3,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Οι πωλήσεις του ανανεωμένου Opel Corsa αναμένονται να ξεκινήσουν στην αρχές του 2011.